Римекс 1-Холдинг откри нов Агро бизнес център край Стара Загора

Римекс 1-Холдинг откри нов Агро бизнес център край Стара Загора

Римекс 1-Холдинг ЕАД откри Агро бизнес център край Стара Загора. Заедно с откриването на комплекса компанията отбеляза и 20 години от създаването си.


Лентата на новия Агро бизнес център прерязаха изпълнителният директор на Римекс Румен Лазаров и кметът на Община Стара Загора проф.Светлин Танчев. Молебен и водосвет за здраве и просперитет на комплекса и екипа отслужи старозагорският митрополит Галактион.


Агро бизнес центърът  се простира на площ от 1200 кв.м на Новозагорско шосе, срещу АТЗ, общ. Стара Загора. В сградата са  разположени просторен шоу-рум, офиси, модерна зала за обучения, сервизна и складова част, както и външна изложбена част от 5 000 кв.м. площ.


Уникалното при проекта е, че модерният комплекс се намира сред парцели обработваема земя, където „Римекс 1 - Холдинг” ЕАД ще провежда със своите клиенти полеви тестове на агро техниката, продавана от компанията. Комплекс структуриран по този начин до сега не е изграждан в България.


„Клиентът няма да избира машините само по картинки, а ще може да изпробва машината, която има желание да закупи..., заяви изпълнителният директор на „Римекс 1 - Холдинг” ЕАД Румен Лазаров. Той допълни още, че със създаването му компанията се стреми да бъде по-близо до своите клиенти, да отговори по-пълноценно на техните очаквания и интереси, както и да завладее по-голям пазарен дял в сектора.


Откриването на Агроцентъра уважиха и партньорите на Римекс от CASE IH, VADERSTAD, KVERNELAND, SALFOR,  TECNOMA, MERLO. Кристина Старк (Christina Stark), изпълнителен директор на Vaderstad поздрави лично Румен Лазаров, който „вижда възможностите нявсякъде”. Кристина Старк изрази радостта си да присъства на откриването на тази сериозна инвестиция, която Римекс са направили за българските земеделци. Така компанията ще покрие и нуждите от селскостопанска техника и сервиз на фермерите в региона на Стара Загора. В същото време още веднъж затвърждава и партньорството помежду ни, коментира Старк.


Стефан Богнер (Stefan Bogner), бизнес мениджър на CASE IH подари на домакините картина на известен австрийски художник. Всяка нова сграда се нуждае от хубава картина, заяви Богнер, като пожела на Римекс много бъдещи успехи и партньорства с българските земеделски производители.

Водещи на събитието бяха Кофе Бабоне и Влади Въргала, които се грижиха за доброто настроение за гостите. Специален гост на откриването и на рождения ден на Римекс беше бившият вокалист на Uriah Heep Джон Лаутън, който с хитовите си изпълнения забавлява гостите на празника.


Вижте ГАЛЕРИЯ от откриването


© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Tрактор.БГ е задължително!