Римекс организира днес полева презентация на агро техника CASE IH

Римекс организира днес полева презентация на агро техника CASE IH

Римекс 1 Холдинг АД организира днес 11-и Май, от 11 ч. полева презентация на трактори и комбайни CASE IH, както и на богата гама прикачен инвентар в землището настарозагорското село Дълбоки. Атрактивното събитие ще се проведе в два поредни дни - днес и утре 12 Май 2011 г. от 11.00 часа. Село Дълбоки се намира на разклона за с. Горно Ботево по пътя Ст. Загора - Нова Загора.

На демонстрациите фермерите ще могат в детайли да се запознаят с техническите характеристики и предимствата на машините, които ще бъдат представени. На вниманието на земеделските производители ще бъдат трактори от сериите STEIGER, MAGNUM , PUMA и MAXXUM, а също така и широка гама прикачен инвентар за подготовка на почвата, сеитба и пръскане, на водещите марки VÄDERSTAD, SALFORD, стърнищни и предсеитбени култиватори, сеялки и самоходна пръскачка TECNOMA.

 

Освен демонстрациите във времето от 10-ти до 14-ти Май „Римекс 1 - Холдинг ЕАД" организира ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ в Агробизнес центъра в Стара Загора, където отново посетителите ще имат възможност да се запознаят с пълната гама машини и финансови условия предлагани от фирмата.

 

Всеки ден от 13:00 часа ще се приготвя барбекю за гостите.