Римекс показа най-новите технологии на презентация на техника до Летница

Римекс показа най-новите технологии на презентация на техника до Летница

Най-нови технологии от Римекс 
 Вижте видео от презентацията

В разгара на жътвения сезон една от водещите фирми за селскостопанска техника на българския пазар Римекс 1 Холдинг представи селскостопанска техника и почвообработващи машини с марките Case IH (девет трактора с мощност между 195 и 535 к.с., както и два зърнокомбайна), Salford, Vaderstad, Kverneland, Technoma, Jean de Bru, Mascar – комбинирани почвообработващи машини и сеялки за директна сеитба, ремарке за превоз на зърно, телескопичен товарач Merlo. Пред погледите на над 150 земеделци организаторите демонстрираха жътва, оран, сеитба, култивиране и въпреки голямата влага на почвата, постигнантите резултати впечатлиха фермерите. Демонстрацията се състоя в базата на земеделеца Димитър Мачуганов в землището на село Крушуна край Летница.

Първо беше демонстрирана работата на петкорпусния плуг Kverneland  EG 100, теглен от Case Puma 210. Веднага след това бяха показани и стърнищният култиватор Salford 9700, теглен от верижния Case Quadtrack 535. Последваха демонстрации на стърнищния култиватор Vaderstad  Top down 500 с трактор Case Steiger 385 HD, култиватор Jean de Bru – Neotiller  с Case Magnum 335, както и култиваторите Salford CTS и Jean de Bru – Maxitiller и Jean de Bru - Twintiller TS SP DXG. След това в действие влязоха и сеялките – Vaderstad Rapid 600 C, Kverneland M-Drill (механична за слети култури), Vaderstad Favorit ( за слети култури), комплектована с Crosboard и 6-метровата Mascar. Посетителите на презентацията видяха и ремарке за превоз на зърно Gustower GTU 25, с трактор Case Puma 165. Успоредно с демонстрацията на тези машини на съседното поле два комбайна Case от новите серии 20 и 88 на CASE 9120 и 7088.

Един от утвърдените партньори на Римекс – Димитър Мачуганов, от години работи с най-новото, което фирмата предлага на пазара. Избрал е машините, които фирмата предлага, защото са на водещи световни марки, имат 18-годишен опит в търговията и поддържането на земеделска техника, имат сервизни центрове и екип от специалисти в цялата страна. Работи с трактори и комбайни Case HI, например, защото те са доказан лидер във високомощните и производителни машини.

Фирма Римекс 1 – Холдинг АД разполага с 10 търговско-сервизни бази в цялата страна. Във фирмата работят 140 души – 70 са сервизни специалисти. Фирмата успешно работи и по проекти, финансирани от Програмата за развитие на селските райони.

Вижте снимки от презентацията