Римекс показва мощта на машините за ефективно земеделие в Ден на отворените врати

Римекс показва мощта на машините за ефективно земеделие в Ден на отворените врати

Демонстрация на трактори CASE IH организира „Римекс 1 - Холдинг“ ЕАД в землището на старозагорското село Дълбоки. Атрактивното събитие  ще се проведе в два поредни дни – на 11 Май и на 12 Май 2011 г. от 11.00 часа
Село  Дълбоки се намира на разклона за с. Горно Ботево по пътя Ст. Загора - Нова Загора.

На демонстрациите фермерите ще могат в детайли да се запознаят с техническите характеристики и предимствата на машините, които ще бъдат представени. На вниманието на земеделските производители ще бъдат трактори от сериите STEIGERMAGNUM , PUMA и MAXXUM, а също така и широка гама прикачен инвентар за подготовка на почвата, сеитба и пръскане, на водещите марки VÄDERSTAD, SALFORD, стърнищни и предсеитбени култиватори, сеялки и самоходна пръскачка TECNOMA.

Освен демонстрациите  във времето от 10-ти до 14-ти Май „Римекс 1 – Холдинг ЕАД“ организира ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ в Агробизнес центъра в Стара Загора, където отново посетителите  ще имат възможност да се запознаят с пълната гама машини и финансови условия предлагани от фирмата. Всеки ден от 13:00 часа ще се приготвя барбекю за гостите.