Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Росагромаш и НАЗ подписаха меморандум за сътрудничество

Росагромаш и НАЗ подписаха меморандум за сътрудничество

снимка: Трактор.БГ, архив

Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) започва партньорство с Руската асоциация на производителите на агротехника „Росагромаш“. Председателят на НАЗ Ангел Вукодинов участва в Кръгла маса по покана на „Росагромаш“, която се проведе в рамките на международното изложение за селскостопанска техника Агритехника 2013 в Хановер, Германия.


На срещата присъстваха, както представители на водещи руски заводи за производство на селскостопанска техника, така и на българския земеделски бизнес. В своето изказване председателят на УС на НАЗ Ангел Вукодинов представи на присъстващите структурата и същността на Асоциацията и българските зърнопроизводители, състоянието на пазара и нуждите от нова земеделска техника в България.


Форумът завърши с подписването на меморандум за сътрудничество между НАЗ и „Росагромаш“, съгласно който ще се осъществява обмяна на информация за пазара и производството на машини. Ще се организират и посещения на български и руски делегации в двете страни, съобщиха от НАЗ.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug