Ростселмаш с ръст при продажбите на зърнокомбайни у нас

Оператори получиха специално обучение от специалистите на Оптиком 

Ростселмаш с ръст при продажбите на зърнокомбайни у нас

Общо 32 оператора от 13 фирми, собственици на зърнокомбайни RSM 161, ACROS 595, NOVA 330 и VECTOR 425 преминаха традиционното вече обучение на оператори на комбайните Rostselmash. То се проведе в учебната зала на търговско-сервизния център на Оптиком в Стара Загора.

„Изключително сме доволни, че тази година обучаващите се са значително повече от предходната. Това показва, че доверието в комбайните Rostselmash расте и все повече фермери правят своя избор да се доверят на нас като партньор и на Rostselmash като технология и ръстът на бранда тази година е осезаем“, посочи инж. Димитър Петров, търговски директор в Оптиком.

По думит му интересът към модела NOVA е изключително голям и от компанията да щастливи, че могат да предложат нова техника за жътва, която да е подходяща и за по-малки стопанства, които до момента разчитаха предимно на употребявани машини. 

„Кампанията ни по продажба на комбайни продължава и земеделците могат да обезпечат жътвата, което този сезон е от особено значение, предвид нестабилното време и постоянните валежи. Всеки зърнопроизводител, който желае да се подсигури от нашите комбайни на склад, може да се възползва от програмата Rostselmash Finance, която предоставя 0% лихва и изплащане на машината за 60 месеца”, добави инж. Петров. 

По време на обучението операторите бяха запознати в детайли с управлението, мерките за безопасност и обслужването на прибиращата техника от руския концерн. Целта бе да усъвършенстват уменията си и да надградят техническите си познания, което стана с помощта на доц. Неделчо Делчев и екипа сервизни специалисти на Оптиком. Всички участници получиха нужната литература и ръководства за работа, както и работно облекло за операторите.


 
По време на обучението бяха засегнати редица въпроси и евентуални проблеми, които всеки оператор на комбайни Rostselmash би могъл да срещне, за да се гарантира успешна работа в предстоящата жътва. Както всеки сезон операторите могат и сега да разчитат на квалифицираната помощ на дежурните специалисти от Сервиза и Резервните части на Оптиком за всички възникнали неотложни ситуации.
 
Повече информация за Rostselmash може да получите в сайта на официалния вносител на бранда за България - Оптиком ООД, както и на тел: 0700 20 205