Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Ростсельмаш укрепва позиции на Източноевропейския пазар

Ростсельмаш укрепва позиции на Източноевропейския пазар

www.tractor.bg

Ростсельмаш укрепва позициите си на Източно европейския пазар, съобщиха от прес службата на компанията.

Чрез своя официален дилър за България - Бултрекс, компанията планира да укрепи и разшири пазарните си позиции чрез създаване на крупен склад за резервни части, който да обслужва гаранционните машини продадени в зоната на Европейския съюз, а и да отговори на нарастналото търсене на селскостопанската техника производство на Ростсельмаш.

По време на международната селскостопанска изложба АГРА, в Пловдивския панаир, Бултрекс представи зърнокомбайна на Ростсельмаш - ВЕКТОР 410, който вече успешно заслужи доверието на фермерите в редица европейски страни. Само в България през 2006 година бяха продадени 16 бр. комбайни от този модел.

По информация на Tractor.BG в периода 2004-2006 г. в България са продадени малко над 100 комбайна от марката Ростсельмаш.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug