Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Румънските земеделци искат по-ниски цени на горивата за земеделска техника

Румънските земеделци искат по-ниски цени на горивата за земеделска техника

снимка: www.tractor.bg

Федерацията на земеделските синдикати Агростар и Федерацията на земеделските производители в Румъния организират днес протест с искане за 50-процентно намаление на цената на горивата, използвани в земеделието, предаде Аджерпрес.


Стотици земеделци с трактори и ремаркета ще демонстрират в 14 окръга, сред които Марамуреш (Северна Румъния), Тимиш (Западна Румъния), Бузъу (Югоизточна Румъния), Долж (Южна Румъния) и други.
 
Земеделците заплашват, че ще блокират големите градове, националните пътища и митническите пунктове, ако не получат същите облекчения, каквито имат европейските фермери.
 
В Букурещ фермерите преминаха по улиците с около 30 земеделски машини и обградиха министерството на икономиката и финансите. 
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug