Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

С 12% са намалели продажбите на трактори в Англия през 2009

С 12% са намалели продажбите на трактори в Англия през 2009

снимка: www.tractor.bg

Продажбите на трактори във Великобритания са спаднали с 12% през 2009 година, обръщайки на обратно възходящата тенденция на увеличение през последните три години.

От Асоциацията на селскостопанските инженери съобщават, че в страната през миналата година са продадени 15,013 трактора с мощност над 50 к.с., което представлява спад от 12,2% в сравнение с 2008 година.

От Асоциацията посочват, че през последните 10 години средният брой продадени машини в страната е 13,800 на година - 10,304 са продажбите през 2000 год. и 17,104 през 2008 год.

От процентите се вижда, че спадът не е изключително висок и нещата могат да се стабилизират през идните месеци. Все пак обаче това до голяма степен зависи от реализацията на селскостопанската продукция и за това как зърнопроизводителите и млекопроизводителите ще успеят да покрият високите си производствени разходи от изминалата година, се казва в доклад на Асоциацията на селскостопанските инженери.
 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug