САМО СЕГА! Всички плугове SERVO на Pöttinger, налични на склад, са с 10 процента отстъпка

САМО СЕГА! Всички плугове SERVO на Pöttinger, налични на склад, са с 10 процента отстъпка
Ексклузивният представител на Pöttinger за България – Булагро Машини АД, обяви промо акция с 10% отстъпка за всички модели плугове SERVO, налични на склад.
 
Поколението SERVO се състои от 6 серии, включващи малки до изключително силни плугове. Най-големите предимства на плуговете SERVO са:
 
Здрава и интелигентна конструкция - за направата на плуговете е използван е най-добър материал: LEURIT финозърнеста стомана. Рамковата тръба не е заварена. Всички заварени детайли са закалени. Методът на закаляване е трансформиращо закаляване през целия напречен разрез на детайла. Боядисаните ламарини са от закалена 8 мм финозърнеста стомана, лентовите тела са с дебелина 10 mm. Износващият се кант е подменяем.
 
 
Оптимално разпределение на силата и стабилността в зоната на най-голямо натоварване на рамата
 
Единствен по рода си SERVOMATIC център за регулиране на Пьотингер – позволява лесно и оптимално адаптиране към всички видове почви и условия
 
Варианти при настройката на PLUS плуговете - хидравлично регулиране на работната ширина
- При SERVO PLUS системата, усилието върху регулиращия механизъм е толкова малко, че работната ширина на телата може да се регулира по време на работа (оран).
 
Регулиране ширината на първото тяло, използвайки задния винтов обтегач
- Ако ширината на първото тяло е твърде тясна, развийте задния винт. Ако е твърде широка - обтегнете винта.
 
Регулиране на точката на теглене посредством предния винтов обтегач
- Ако при оран тракторът започне да се измества към изораната площ, развийте винта - долните точки на прикачване се преместват към изораната площ. Ако при оран тракторът започне да се измества към неизораната площ, навийте винта - долните точки на прикачване се преместват към неизораната площ. Работната ширина на първото тяло не се променя, когато точката на теглене подлежи на регулиране.
 
 
Пълна информация за промоцията можете да получите от официалния представител на Пьотингер за България:
Булагро Машини АД, Стара Загора, кв. Железник. тел. 042 / 600 171 или 0885 598 389
Добави коментар