Сатнет обърна поглед към животновъдството

Сатнет обърна поглед към животновъдството
Сатнет обърна поглед към животновъдството като предложи ефикасни решения както за малките, така и за големите стопанства. Компанията не изневери на себе си и на добрите си практики, като за поредна година зарадва своите настоящи и бъдещи клиенти с чисто нови предложения на БАТА Агро 2017.
 
„Тази година акцентираме на тракторите и на моделите, които са подходящи за животновъдни ферми и съответно сме ги показали в комплект с челен товарач. Това са основно моделите без кабини за по-малките животновъдни ферми, за работа вътре във фермите, в диапазона от 38 до 60 к.с.
 
Също така и трактори с кабини, по-компактни и съответно по-маневрени, за да могат фермерите да работят успешно с товарач и да изпълняват задачите в животновъдните ферми“, разказа Димитър Вангелов, управител на Сатнет разказа пред екип на Трактор.БГ.
 
 
По време на изложението посетителите имаха възможност да видят дебютните предложения на корейската компания LS, които бяха представени за първи път у нас, директно след премиерата им на SIMA 2017 в Париж през февруари.
 
„Много се радвам, че за поредна година посещаваме изложението БАТА Агро. Виждам, че форумът се разширява по отношение на разнообразието. Докато през миналата година фокусът беше основно върху земеделската техника, тази година се обръща сериозно внимание и на животновъдството, като и ние сме се постарали да представим модели, които са реални решения. Имам удоволствието да представя нашите нови модели трактори. На изложението може да видите моделите от серията MT5 и XP. Моделът МТ5, 73 к.с. заменя мощния мултифункционален трактор“, обясни регионалният мениджър на компанията за Европа Кю Хуанг.
 
LS MT 5 е сертифициран по стандарта Tier 4 Final. Моделът е с 73 к.с и тежи 3 тона. Повдигателната му сила също е 3 тона, което е перфектен баланс, търсен от повечето земеделски производители. 
 
 
„Тракторът е произведен и разработен специално за нашия пазар и като цяло за източноевропейския пазар, тъй като тук културата на земеделие е малко по-различна от тази на западните страни. Земеделците търсят трактор с по-голямо сцепление, по-голямо шаси, като в същото време трябва да бъде с икономичен двигател. Затова съчетахме две серии – по-малката U-серия, от която използваме икономичния двигател Mitsubishi. В трактора използваме и шасито на PLUS серията, а всичко това събрано и усъвършенствано им дава този нов трактор, който е МТ5”.
 
Първите бройки ще бъдат налични в началото на месец септември, като тогава клиентите на Сатнет ще могат да разчитат да закупят модела, тъй като за момента може да се види единствено прототипа.
 
 
Другият атрактивен дебют е на LS XP 100, който е наследник на PLUS серията, като разликата е в множеството подобрения – дизайн, комфорт, също така и в технически параметри, които са усъвършенствани. Тракторите се предлагат в диапазона от 70 до 100 к.с., екипиран с Common Rail двигател, отговарящ на Tier 4. 
 
„Вярвам, че нашите модели са подходящи за българските полета, защото те са мултифункционални. Освен това предлагат перфектния баланс в съотношение на цена, качество, спецификации и набор от функции“, допълни Хуанг.
 
 
Освен качествена техника, Сатнет предлага и отлична техническа поддръжка на цялото портфолио с машини, които предлага.
 
„От тази година въведохме и специална система за поръчки на резервни части, която се поддържа от всякакъв вид устройства и намалява времето за доставка. Това е важно за фермерите, за да може бързо да отстраняват повреди и съответно да продължат работа си в активния сезон. Вярвам, че нашата система е по-добра от тази на конкурентите, така че можете да се доверите на нашите трактори“, сподели Мартин Лий, мениджър отдел „Резервни части“ в LS. 
 
Кю Хуанг сподели каква е формулата за успешното партньорство.
 
„Със Сатнет работим от дълги години, а нашите отношения са по-добри от всякога. Формулата на едно добро партньорство е в постоянството и общите възгледи. За LS, както и за Сатнет най-важни са клиентите“,  заключи Хуанг.
 
Повече информация за тракторите LS и решенията за животновъди може да получите на телефон 0888 44 44 99 или на адрес в интернет www.lstractor.bg