Сатнет предлага корейските трактори LS U60 на изключително атрактивни цени (ВИДЕО)

Сатнет предлага корейските трактори LS U60 на изключително атрактивни цени (ВИДЕО)

Престижната корейска марка трактори LS вече е на българския пазар, представена от фирма Сатнет – Карлово. Фирмата е част от световният гигант LG, като тракторите LS се продават на пазарите в Далечния Изток с имената LS, New Holland, Claas, тъй като западните компании използват наличните заводи на LS.

 

Сатнет е ексклузивен представител на трактори LS за България и Румъния от средата на тази година. С влизането на българският пазар на тракторите LS, фермерите ще могат да се сдобият с нови и високотехнологични трактори, на цени конкурентни даже на руските.

 

Една от най-атрактивните серии трактори LS е новата U-серия. Тракторите от тази серия са представители на по-високия клас компактни трактори. Характеризират се с изключителната си здравина, маневреност, практичност и удобство за управление. Универсалните трактори от тази серия са с мощност от 43 до 60 к.с., като се предлагат модели както с кабина, така и със защитен рол-бар.

 

Моделът с мощност 60 к.с., е със задвижване 4X4. Тракторът е подходящ за работа както в малки и средни земеделски стопанства, така и за комунални услуги. Фермерите могат да избират между налични модели със или без кабина.

Oт Сатнет предлагат и разнообразна гама от инвентар към тази серия трактори, като челен товарач, задна кофа, навесни и прикачни пръскачки, навесни фрези, косачки, балировачки и други.


Всеки трактор LS от тази серия, независимо дали се предлага с челен товарач или не, е оборудван с джойстик за управлението. Модерният дизайн пък предразполага към много добра видимост от страна на оператора. Освен предните фарове, са добавени и два задни за по-добър контрол при нощна работа.

Дизайнът на трактора е не само съобразен със съвременните тенденции, но също така е иновативен и практичен. Дължината на трактора е 3,75м., а ширината 1,67м. Височината му е 2,40м, а масата му е 2205 кг.

Фабрично тракторът се предлага с 4 броя тежести с опция да се добавят още при нужда. Важно е да се отбележи , че модела има по-голям клиренс, който е 407 мм , което позволява опазване на културите и гарантира по-висока производителност особено при работа на мокър терен.

 

Двигател:
Двигателят при този трактор е с лесен достъп, като предния капак се отваря изключително лесно с едно докосване. Агрегатът е 4-цилиндров, дизелов, Мицубиши. Има обем 2500 куб.см., а впръскването е с индиректен инжекцион. Охлаждането е водно, а мощността 60 к.с. при 2600 об./мин.

Изключително ниските нива на шум, от под 81 децибела и ниските нива на вибрации, позволяват на тракториста да работи комфортно, дори при много дълъг работен ден. Двигателят отговаря на най-високите еко-нормит Tier4 и е изключително икономичен. Резервоарът за гориво при този модел е 60 л., което гарантира дълга работа в полето с едно зареждане.

 

Кабина
Дизайнът на трактора е също така съобразен с комфорта на оператора. У добната коженаседалкае хидравлична с няколко степени на регулиране. Местотположението на всичкилостове и инструментие подбрано за максимално удобство и практичност. Кабината на LS е луксозн, има парно, климатик и филтриране на въздуха. Оборудвана е и с подходяща озвучителна стерео система, състояща се от оптимално разположени тонколони и съвременен плейър.

 

Трансмисия и кормилно управление:
Този трактор е оборудван със скоростна кутия със синхронизирано превключване. Скороститепри основния модел са 16 предни и 16 задни. Като опция, тракторът може да се поръча и с крийпър, при което скоростите напред стават 32. Крийпърът се използва за приложения, които изискват изключително бавни скорости.

Съединителятв тази серия трактори е многодисков, в маслена баня. Реверсът на трактора се управлява изключително лесно с малко лостче вляво от волана. Тракторът има също така хидростатично кормилно управление, а воланътможе да се регулира по височина. Дизайнерите на модела са постигнали допълнително по-голям ъгъл на завиване, което от своя страна намаля радиуса, осигурявайки отлична маневреност, подходяща при работа в тесни пространства и ферми. Важно за този трактор е и да се отбележи, че предният мосте водо и ръждоустойчив.


Хидравлична система и BOM:
Хидравличната система при този модел е с 2 независими хидравлични помпи, което гарантира безпроблемното прикачване и работа с по-енергоемък инвентар. Капацитетът на помпите е 56 л./мин., като от тях 37,5л. са за навесната система, а останалите за хидравличното управление.

Навесната системае триточкова с товарен капацитет от 1850 кг. Тя е с хидравлично управлениеи контрол на позицията от кабината на трактора. Фабрично, тракторът също така има изведени 2двойки хидравлични клапиза различни комерсиални приложения и инвентар.

Силоотводният вал на тракторае независим, с мокър съединители се характеризира с 3 степени от 540, 750 и 1000 оборота в минута. Управлява се от бутон в кабината на трактора.

Новата U серия трактори LS е налична за огледи в базата на фирма Сатнет в град Карлово. Фирмата предлага специални ценови оферти и финансиране за закупуването на нов трактор.


За LS:
LS е водещият Корейски тракторен производител. Фирмата е част от групата на LG , като тракторното и специалното производство се отделят под името LS през 2005 г. Концерна разполага с 4 завода в Корея, 1 в Бразилия и 1 в САЩ.

 

Тракторният бизнес на LS започва в далечната 1976 г.като част от известният Южнокорейски концерн Hyundai , кйто използва технология на Японският тракторен производител YANMAR. По-късно през 1983, GOLDSTAR придобива бизнеса и трактора е преименуван на Goldstar Tractor, който по-късни при преименуването на фирмата става LG. След отделянето на тракторното производство от LG през 2005 г трактора е преименуван на LS.

 

Заводите на LS в Корея са оборудвани с високотехнологични машини и се слават с безпрецедентен контрол на качеството. Годишният капацитет на производствените бази е над 50,000 броя. Тракторите LS са придобили добра репутация за качеството и технология в основните им пазари.Способността им да прилагат иновативните технологии допълва удовлетворението на клиента.

 

В момента LS произвежда 5 различни серии трактори J, G, R, U, Plus, насочени към различни целеви пазари. Линията започва от най-малкият компактен и икономичен J23, подходящ за хоби фермерство и малки стопанства и се стига до най-големият PLUS100, подходящ за средно големи стопанства.Всички серии се внасят в България за да покрият нуждите на всеки земеделец.

 

Сатнет:
Сатнет става ексклузивен представител на Южнокорейската марка трактори
LS за България и Румъния в средата на тази година. На официална церемония в Карлово през септември 2013 г.,бе подписан договорът за представителство между управителите на Сатнет и директора на LS за Европейския пазар г-н Жон.

 

Решихме да представим този трактор на Българският пазар, защото видяхме нуждата на българският фермер от един евтин трактор с доказани качества. Идеята ни е този достъпен трактор да се купува не само по програми, тъй като успяхме да постигнем достатъчно ниска цена, за да бием дори Руският трактор, който не може да се сравни нито като качество, нито като екстри с нашият, посочиха от Сатнет – Карлово.

Гледайте ВИДЕО с пълните технически характеристики на трактора LS U60:




През последните години фирма Сатнет ООД - Карлово, се утвърди като един от най-надеждните доставчици на нови и употребявани японски трактори. Фирмата е официален вносител за България на японските трактори ISEKI, както и на богата гама прикачен инвентар за малогабаритни и среден клас трактори. В сервизната база на Сатнет, екип от специалисти извършва всички сервизни дейности и поддръжка на продадените трактори, а богатата обезпеченост с резервни части гарантира кратки срокове за извършване на сервизните дейности.

 

Повече информация за новите трактори LS , можете да получите на :

0888 666 000 ; www.satnet-kubota.tractor.bg

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!