Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Сатнет пусна нови лозаро-овощарски трактори LS на промо цени (СНИМКИ)

Сатнет пусна нови лозаро-овощарски трактори LS на промо цени (СНИМКИ)

Официалният вносител за България на престижната корейска марка трактори LS - фирма Сатнет внесе нова серия лозаро-овощарски трактори.

 

LS XR 50 е компактен трактор, оборудван с 4 цилиндров двигател Mitsubishi  с номинална мощност 50 к.с.  Тракторът има синхронизирана хидростатична трансмисия Sychro shuttle / HST и независим вал за отвеждане на мощност (ВОМ).

 

Компактната нова серия трактори LS XR 50 има 4 хидравлични извода на задната навесна система, както и допълнителни 4 хидравлични извода за нуджите на челен товарач или агрегатиране на специализирано лозарско оборудване като хидравлични ножици и др.

 

LS XR 50

 

Новата серия лозарски трактори имат модерна и широка кабина, оборудвани са с климатик и аудио-система.

 

кабина LS XR 50

 

Тракторите LS XR 50 са налични за оглед в складовата база на фирма Сатнет в гр. Карлово, като могат да бъдат закупени на преференциален лизинг или по линия на европейските програми в земеделието.

 

Цената на модела от снимката е 32 000 лв./без ДДС

 

Повече информация и промо цени на : 0888 666 000

 

задна навесна система

 

Sychro shuttle / HST

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug