Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

СД „Стойчеви” ще представи най-новите продукти на Great Plains и Zetor в Добрич

СД „Стойчеви” ще представи най-новите продукти на Great Plains и Zetor в Добрич

СД „Стойчеви”, изключителен представител за България на Zetor, Unia и Great Plains, ще представи световноизвестните марки на Добричкия панаир „Селското стопанство и всичко за него” от 25 до 29 август.

Освен познатите на българския пазар машини на Zetor и Unia, СД „Стойчеви” ще покажат за първи път новия трактор Zetor Proxima Power с Powershuttle, както и най-новите технологии на американската компания Great Plains:
 
•    Продълбочител с нон-стоп защита на работните органи SUBSOILER 1300
•    Агрегат за основна обработка на почвата DISCOVATOR 5315
•    Пневматична сеялка за директна сеитба модел NTA 2000
•    Turbo chisel Great Plains
•    Turbo chopper Great Plains

На 26, 27 и 28 август СД „Стойчеви” ще организира всекидневно шоу с награди за посетителите. Шоуто ще се прави по два пъти на ден с начален час 11:00 и 16:30 часа. На 28 август (петък) в 16:00 часа ще се проведе томбола с голяма награда – моторен трион Husqvarna.

Щанда на СД "Стойчеви" можете да посетите на площадка 3 на Добричкото изложение.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug