СД Драганови е официалният вносител на китайските трактори LOVOL (СНИМКИ)

СД Драганови е официалният вносител на китайските трактори LOVOL (СНИМКИ)

Третото поколение на тракторите LOVOL от серията ТВ вече могат да бъдат видени и закупени и в България от официалния представител за страната, фирма СД ДРАГАНОВИ.

Тракторите LOVOL от серията ТВ са с изцяло нова конструкцията и повечето от частите им са с изцяло нов дизайн и подобрения направени от европейската централа в Италия. В момента е актуален модела TB504C III с мощност на двигателя 50 к.с. С нова кабина, отлично уплътнение, оперативно пространство и вътрешен комфорт, новото поколение трактори LOVOL е по-модерно, гъвкаво и много по-безопасно.

 

 

Изцяло обновен външен и вътрешен дизайн включващ, кабина, климатик, люк, регулируема седалка и волан, нови абсорбатори на вибрациите, рационализирани задни LED светлини. Клирънсът на отворите между пода и външната страна е покрит с капаци служещи за ефективно предотвратяване на навлизането на прах, както и за намаляване на шума и подобряване на уплътнението на кабината.

 

 

Новата конструкция прави трактора LOVOL модерен и динамичен. Капакът е оформен с тясна задна част, осигуряваща добра видимост. Базирайки се на оптимизиран инженеринг трактора се характеризира с ергономични и удобно разположени контролни органи. Кормилното управление е регулируемо, тръбите изгорелите газове са прикрити зад колоната на кабината, като по този начин се осигурява по-добър изглед.

 

 

Резервоарът за гориво е с по-голям капацитет и осигурява дългосрочен работен режим. Характерно за тракторите ще бъде че те ще се произвеждат само в специфичен син цвят.

 

Повече информация за новите модели трактори LOVOL може да видите на адрес: http://www.draganovi.bg/

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!