Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

СД Драганови подготвя примиера на новата серия трактори Foton TB по време на Техническия панаир в Пловдив

СД Драганови подготвя примиера на новата серия трактори Foton TB по време на Техническия панаир в Пловдив

СД ДРАГАНОВИ ще вземе участие в международния технически панаир в гр. Пловдив от 26 Септември до 01 Октомври 2011. По време на проявата ще бъдат показани трактори от марките FOTON и KIOTI, както и качествена земеделска техника от Италия и Турция.

 

Акцента при изложения селскостопански  инвентар ще бъде -пълната гама от шредери с марката ZANON, които вече са добре познати на българския пазар и селскостопанските и тороразпръскващите ремаркета на BELLUCCI&ROSSINI и F.lli Annovi.

 

СД Драганови ще пожат на своя щанд и различни специализирани навесни дискови брани с марката UGURTAR.

 

От тракторите KIOTI, освен всички познати вече модели, премиера ще направят икономичният ниско профилен овощарски трактор DS4510 – 45 к.с. и модела CK35H които е с безстепенна хидростатична трансмисия, предназначен за работа с челен товарач в животновъдните ферми.

 

Пълната гама от  модели на трактори FOTON ще могат да се видят по време на изложбата.

Премиера ще има най-новата серия трактори FOTON TB, предназначена за европейския пазар, с мощност на двигателя 40, 44, 50 и 60 к.с. Teзи трактори са изключително подходящи за малките и средни професионално ориентирани и специализирани фермери. 


Тракторите от новата серия са представени в следните модели:

FT404 - 40 к.с. без кабина с челен товарач.
FT504 – 50 к.с. без кабина с компресор.
TB404C – 44 к.с. с кабина с климатик с компресор.
TB504C – 50 к.с. с кабина с климатик с компресор.
TB604C – 60 к.с. с кабина с парно.

За първи път специализирани лозаро-овощарски трактори:

TB504NC – 50 к.с. кабина с мин. ширина 1375 мм.
TB604NC – 60 к.с. кабина с мин. ширина 1375 мм.

От СД Драганови обещават цените на изложената техника по време на Техническия панаир в Пловдив да са изключително атрактивни.

Коментари
g123rusev@abv.bg
на 29.10.2012 16:21:33
Ще опитаме червеното вино[:cheers:]няма как....
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug