СД Драганови представи цялостни решения за лозари и овощари на АГРА 2017 (видео)

СД Драганови представи цялостни решения за лозари и овощари на АГРА 2017 (видео)
За поредна година фирма СД Драганови отчита огромен интерес на АГРА към италианските трактори ANTONIO CARRARO – лидери в света при избора на специализирани овощни  и лозови трактори. Специализираните машини са признати като едни от най-добрите в този сегмент.
 
“Участието на изложението е много важно за нас, тъй като то е специализирано за малки и компактни трактори и дава възможност да покажем своите продукти на правилните хора. Тази година участваме с 8 трактора – от 30 к.с. до 100 к.с. Всички те пасват идеално на българските фермери”, обясни Джозепе Котая, мениджър продажби за България.
 
 
Акцент на щанда на Драганови бе специализираният верижен лозарски трактор ANTONIO CARRARO, модел MACH 4, който през 2012 г. обра овациите в Европа, благодарение на системата за гумено-верижно задвижване тип Mat-Tracks. Тракторът е задвижван от двигател с мощност от 87 к.с. Изключително маневрен, стабилен и предназначен за работа във всякакви условия.
 
„Това, което фермерите ценят в тракторите ANTONIO CARRARO, разбира се е качеството, заедно с характеристиките на машините както и реверсивна седалка и възможността да се използва успешно при различни условия. Разнообразието на нашето портфолио, предлагащо различни решения за земеделците също печели много клиенти на наша страна“, заяви Котая.
 
 
На международния форум фермерите имаха възможност да разгледат и богатото портфолио от трактори KIOTI, също атрактивни за родния пазар, от 28 до 110 к.с.
 
По време на АГРА 2017 Драганови представиха и последните новости от италианския производител Orizzonti - водеща  компания в машини за обработка на лозя и овощни градини.
 
Експортният мениджър на компанията Рикардо Ранери разказа повече:
 
„За поредна година сме тук, за да покажем на българските фермери нашия низ от машини, като култиватори, тримери за лозя, автоматично отклоняващи секции, машини за контурна резитба за рози и малини, изработени изцяло за техните нужди. Ние вярваме в развитието на сектор „Селско стопанство“ в България и в нуждата от иновации и модернизация. Точно заради това се стремим да предлагаме на българските си клиенти машини от най-високо качество“.
 
 
Акцент на щанда бе и серията от машини за контурна резитба с двойно острие на Orizzonti. Те се характеризират със надеждност и безопасност, което ги прави лидер в своя сектор. Тези машини са отлично решение за обработка на средни до големи по размер лозя. 
 
Автоматично отклоняващите секции на Orizzonti модел „Mira” пък са добре познати и високи предпочитани от земеделците. Те също имаха възможност да се видят от гостите на изложението. Тяхната силна страна е в предлаганата обратимост на работа, отпред или отзад на трактора и разбира се големия избор от 25 сменяеми работни органи.
 
 
„Orizzonti предлага решения както за малки, така и за големи земеделски производителите. Ние вярваме, че всеки клиент има различни нужди и се стремим да предлагаме разнообразни и всеобхватни концепции на база тези нужди. Точно заради това с нашия партньор в лицето на Драганови работим толкова добре. Ние следваме една и съща цел и имаме еднакви виждания за сектора в страната. Нашата обща и единствена цел е да предлагаме най-добрите решения за българския фермер“, каза Рикардо Ранери.
 
„Сътрудничеството ни с компания Драганови започна през 2014 г. В този ред на мисли през изминалите 3 години ние сме изключително доволни от съвместните резултати, които постигнахме, като тук не визирам единствено продажбите, а цялостния професионализъм и израстване на компания. Радвам се много на възможността, че може да предлагаме нашите машини в България и да поговорим лице в лице с клиентите си“, сподели Джозепе Котая.
 
Допълнителна информация за новите продукти, както и за пълното портфолио машини, можете да получите от официалния им вносител за България – СД Драганови.
 
СД Драганови
GSM: 0888 21 98 64
www.draganovi.bg

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!