СД Драганови пуска на пазара италиански машини за бране на овощни дръвчета

СД Драганови пуска на пазара италиански машини за бране на овощни дръвчета
СД Драганови пуска на българския пазар нова актуална и иновативна технология за механично бране и събиране на реколтата на овощни дръвчета.
 
Специализираните механични машини за бране и събиране на реколтата Berardinucci, Италия представляват идеалното решение за оптимизирането на времето за обиране на овощните дръвчета. Тези машини са незаменимо средство за периодичните операции в процеса на бране.
 
Механичната машина за бране представлява вибрационно устройство с иновативни функции и изключителна гъвкавост, предназначена за събиране на реколтата на овощни дръвчета като: орехи, бадеми, кестени, вишни, череши, сливи и други.

 
Машината се контролира с дистанционно управление. Това позволява на оператора, да се доближи до дърветата и да следи по най-добрия начин позицията на вибриращото устройство (вибрираща глава) и всяко движение на неговата работа. Вибриращата глава с нейното затягащо устройство и патентовано окачване е проектирана така, че да вибрира в ствола на дървото и клоните, за да се постигне по-висок добив на реколта от плодове, като същевременно се избягва увреждането на кората на дървото.

 
Самостоятелни единични и двойни бързи връзки, допринасят за лесното монтиране към 3-точковата навесна система на трактора. Заради универсалния си дизайн, машината е подходяща и за трактори с малка и средна мощност.
 
Допълнителна информация за машините и моделите предлагани от СД Драганови, може да видите тук: www.draganovi.bg
 
 
© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!