Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

СД Драганoви пускат на пазара нов трактор Kioti RX7320PC (ВИДЕО)

  • 24.01.2014 16:38
  • 3499
  • 4
СД Драганoви пускат на пазара нов трактор Kioti RX7320PC (ВИДЕО)

Лидерът на корейския пазар на трактори Kioti и СД Драганови представят най-новия модел трактор RX7320PC. Тракторът Kioti  RX7320PC е най-големият представител на серията RX, в която влизат и други модели със и без кабина с мощност 60, 66 и 73 к.с. Тракторът покрива еконормите TIER 4 за вредни емисии.

Двигател:
Тракторът Kioti RX7320PC е с нов 4-цилиндров CRDI (Common-rail Direct Injection) двигател, който гарантира максимална мощност с възможно най-ниските нива на шум и вибрации и вредни емисии. Разходът на гориво е с цели 20% по нисък в сравнение с конвенционалните двигатели.

Трансмисията Power Shuttle позволява смяна на посоката на движение без използване на съединителя.Напълно синхронизирана трансмисия осигурява гладко и лесно превключване в движение с 24 предни и 24 задни предавки (стандартно оборудвана с Creeper предавки). Скоростта на движение от 0.17 до 38 км/ч осигурява на оператора по-голямо разнообразие на обхват на скоростта, за да се справя при различни работни условия. Тракторът е оборудван с автопилот за поддържане на работната скорост, независимо от променящото се натоварване.

Хидравлични бързи връзки и Joystick управление
Тракторът разполага със стандартно монтирани в задната част двойни отдалечени хидравлични клапани за работа с широка гама от приложения и инвентар. Стандартно е монтирано и Joystick управление на челни товарачи.

Преден мост
Предният мост от портален тип гарантирависок клиренс на трактора от 440 мм. Разполага с колея за окопаване на 1500 мм. Предният мост е наклонен назад и по този начин намалява радиуса на завой под 3.2 м.

ВОМ
Тракторът разполага със стандартен заден ВОМ с лесно запускане с едно натискане на бутон - 540 и 1000 об/мин.
Auto ВОМ- автоматично ще спре, когато е повдигнат инвентарът. Предпазна блокировка при вкл. ВОМ.
Cruise ВОМ– Автоматично поддържа оборотите на ВОМ-а с възможност да ги регулира в работен режим.

Външни хидравлични цилиндри
Трактор RX има два външни хидравлични цилиндъра, което подобрява капацитета на повдигане (2300 кг) и улеснява поддръжката.

Кабина на трактора
Новата удобна кабина с обновен интериор минимизира умората на оператора дори след дълги дни на работа. Предното стъкло е с подобрена позиция на чистачката. Кабината има и нов начин на затваряне, което осигурява по-добра видимост и по-добра защита от шум (79dB). Кабината е монтирана на нова антивибрационна структура, която допълнително увеличава комфорта.

Нова подобрена климатична система
С подобрената система за отопление и охлаждане ще се гарантира, охладено или по-топло работно място за тракториста. Кабината е оборудвана с филтрираща система с външен и вътрешен кръг.

Регулируемо кормилно управление
С хидравличен сервоусилвател на волана, тракторът е много отзивчив и реагира мигновено.

На изложението АГРА 2014 от СД ДРАГАНОВИ ще предложат специални промоционални цени за закупуване на трактор Kioti RX7320PC.

 

Коментари
Gogo
на 25.01.2014 09:40:34
novo46
на 25.01.2014 12:22:06
много добре изглежда!!!!!!
vanya
на 18.02.2014 20:21:55
Dobar appearance
heloin65
на 13.11.2015 08:18:42
traktora e super
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug