Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

СД Драганoви пускат на пазара нов трактор Kioti RX7320PC (ВИДЕО)

СД Драганoви пускат на пазара нов трактор Kioti RX7320PC (ВИДЕО)

Лидерът на корейския пазар на трактори Kioti и СД Драганови представят най-новия модел трактор RX7320PC. Тракторът Kioti  RX7320PC е най-големият представител на серията RX, в която влизат и други модели със и без кабина с мощност 60, 66 и 73 к.с. Тракторът покрива еконормите TIER 4 за вредни емисии.

Двигател:
Тракторът Kioti RX7320PC е с нов 4-цилиндров CRDI (Common-rail Direct Injection) двигател, който гарантира максимална мощност с възможно най-ниските нива на шум и вибрации и вредни емисии. Разходът на гориво е с цели 20% по нисък в сравнение с конвенционалните двигатели.

Трансмисията Power Shuttle позволява смяна на посоката на движение без използване на съединителя.Напълно синхронизирана трансмисия осигурява гладко и лесно превключване в движение с 24 предни и 24 задни предавки (стандартно оборудвана с Creeper предавки). Скоростта на движение от 0.17 до 38 км/ч осигурява на оператора по-голямо разнообразие на обхват на скоростта, за да се справя при различни работни условия. Тракторът е оборудван с автопилот за поддържане на работната скорост, независимо от променящото се натоварване.

Хидравлични бързи връзки и Joystick управление
Тракторът разполага със стандартно монтирани в задната част двойни отдалечени хидравлични клапани за работа с широка гама от приложения и инвентар. Стандартно е монтирано и Joystick управление на челни товарачи.

Преден мост
Предният мост от портален тип гарантирависок клиренс на трактора от 440 мм. Разполага с колея за окопаване на 1500 мм. Предният мост е наклонен назад и по този начин намалява радиуса на завой под 3.2 м.

ВОМ
Тракторът разполага със стандартен заден ВОМ с лесно запускане с едно натискане на бутон - 540 и 1000 об/мин.
Auto ВОМ- автоматично ще спре, когато е повдигнат инвентарът. Предпазна блокировка при вкл. ВОМ.
Cruise ВОМ– Автоматично поддържа оборотите на ВОМ-а с възможност да ги регулира в работен режим.

Външни хидравлични цилиндри
Трактор RX има два външни хидравлични цилиндъра, което подобрява капацитета на повдигане (2300 кг) и улеснява поддръжката.

Кабина на трактора
Новата удобна кабина с обновен интериор минимизира умората на оператора дори след дълги дни на работа. Предното стъкло е с подобрена позиция на чистачката. Кабината има и нов начин на затваряне, което осигурява по-добра видимост и по-добра защита от шум (79dB). Кабината е монтирана на нова антивибрационна структура, която допълнително увеличава комфорта.

Нова подобрена климатична система
С подобрената система за отопление и охлаждане ще се гарантира, охладено или по-топло работно място за тракториста. Кабината е оборудвана с филтрираща система с външен и вътрешен кръг.

Регулируемо кормилно управление
С хидравличен сервоусилвател на волана, тракторът е много отзивчив и реагира мигновено.

На изложението АГРА 2014 от СД ДРАГАНОВИ ще предложат специални промоционални цени за закупуване на трактор Kioti RX7320PC.

 

Коментари
Gogo
на 25.01.2014 09:40:34
novo46
на 25.01.2014 12:22:06
много добре изглежда!!!!!!
vanya
на 18.02.2014 20:21:55
Dobar appearance
heloin65
на 13.11.2015 08:18:42
traktora e super
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug