Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

СД Драганови разширяват диапазона на трактори Kioti и Foton на българския пазар

СД Драганови разширяват диапазона на трактори Kioti и Foton на българския пазар

снимка: www.tracotr.bg

СД Драганови предвижда да разшири диапазона на предлаганите малък и среден клас трактори Kioti и Foton до края на годината.

От фирмата официален дилър за България на марките Kioti и Fotin, които са производители на трактори в диапазона 20 - 145 к.с., съобщиха за Трактор.БГ, че към богатия в момента избор от машини, фирмата ще започне да внася за българските фермери и следните трактори Foton:

ТЕ254 (25 к.с.) с кабина с отопление,
ТЕ 304 (30 к.с.), ТЕ 50 к.с. – лозарски трактор,
TD 804 (80 к.с.) с кабина с климатик,
TF 1254 ( 125 к.с.).

Новите модели за българския пазар с марка Kioti ще са: EX35C - (38 к.с.), EX40C - (41 к.с.), EX45C - (45 к.с.), EX50C - (49 к.с.) – всички с кабина с климатик. Новия модел DX9010 (91к.с.) с трансмисия "Power Shuttle" ще бъде пуснат на пазара на старата цена на трактора DK904C.
 
Като се добавят новите трактори към добре познатите вече в България фирмата ще предлага трактори в следния мощностен диапазон:
 През 2009 година СД Драганови започна продажбата на трактори втора употреба за фермери с по-малки финансови възможности. През тази година вносът на такива трактори ще се увеличи и ще има много голямо разнообразие на употребявани, но от ремонтирани и технически изправни трактори, съобщават от фирмата.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug