Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

СД Драганови стана представител за България на ILMER-инвентар за овощарство и лозарство

СД Драганови стана представител за България на ILMER-инвентар за овощарство и лозарство

СД Драганови стана представител за България на ILMER Италия, специализиран производител на инвентар за овощарството и лозарството.

Дългогодишният опит на италианскта фирма, създадена през 1960 год., гарантира надеждност и ефективност на машините, които произвежда.

ILMER са специализирани в производството на три вида земеделска техника: мулчери, мотокарни уредби и мултифункционални задно-монтирани устройства.
 
Използването на най-новия софтуер за изготвяне и развитие, позволява на италианската компания да разработва продукти, които са връх на технологиите в производството на качествена земеделска техника.

Високите технологии в лозаро-овощарския сектор носят името ILMER.
 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug