СД “Петко и Иван Драганови” отвори нова база в пловдивското село Крислово

СД “Петко и Иван Драганови” отвори нова база в пловдивското село Крислово

Отвори врати новата модерна база на СД “Петко и Иван Драганови” в пловдивското село Крислово. Базата представлява модерно съчетание на стил, качество на обслужване и богат избор на машини за селското стопанство.

Новата сервизна база е на площ от 10 000 кв.м с 1200 кв.м. покрита площ. Освен складова и сервизната база, в нея се помещават административна част и богат шоу-рум. Фирмата разполага с добре подготвен кадрови потенциал – специалисти, които са преминали през сервизно обучение при производителите и притежават дипломи за ремонт на техниката.

СД “Петко и Иван Драганови” е изключителен представител и дистрибутор на тракторните заводи в Китай, Русия, Украйна, Корея и на заводите за инвентар и селскостопанско оборудване от България, Румъния, Турция, Италия, Китай.

Фирмата предлага на българския пазар универсалните трактори на корейския производител Kioti, както и на най-големия производител в Китай – Foton. Изключителен представител е също така и на китайските трактори Weituo TY от 12-90 и XT 12 к.с.