Селскостопанското машиностроене бележи ръст

Селскостопанското машиностроене бележи ръст

Постоянно нарастващата потребност от произвеждането на повече и по-качествена храна, все по-широкото навлизане на технологиите и принципите на устойчиво и екосъобразно земеделие в световен план повишават ролята на селското стопанство.

 

Неговото развитие във всяка една страна се определя от селскостопанското машиностроене. За да се постигне ръст в обема и качеството на произвежданата земеделска продукция обаче, необходимо е нивото на механизация на труда да бъде високо. Именно поради това недостатъчната обезпеченост на фермите с техника се превръща в пречка за развитието на аграрния сектор.

 

 

Машина, която набира все по-голяма популярност заради своята универсалност е комбинираният багер-товарач на турската марка MST. Модерни, ефективни, водещи в класа си, тези машини са конструирани, за да задоволят и най-специфичните нужди на потребителя. Предоставяйки изключителен комфорт на оператора, съчетан с ергономичност и голяма икономичност, MSTзатвърждава позициите си на една от най-предпочитаните марки в сферата на строителството у нас.

 

Новата 6-та серия на турския производител обединява моделите MST642 и MST644,отличаващи се с редица предимства и иновации, предлагани на пазара от СТРОТЕХ Инженеринг.

 

 

MST 6 са високопродуктивни багер-товарачи, открояващи се с изключителна мощност, точност и възможност за работа при висока скорост и всякакъв терен. Те ще направят работата ви бърза и ефективна. Ако искате да се убедите в качествата на MST, посетете СТРОТЕХ Инженеринг, за да се възползвате от безплатен 5-дневен тест драйв в реални работни условия.

 

След отчетения спад на пазара на селскостопанска техника в Европа, експерти от Комитета на асоциациите на производителите на земеделска техника прогнозират стабилизиране на пазара и раздвижване на търсенето и предлагането. 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар