Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Семинар по ПРСР организира АБС на 14-и февруари

Семинар по ПРСР организира АБС на 14-и февруари

www.tractor.bg

Областна служба за съвети в земеделието - Добрич провежда днес и утре  "Открити дни на земеделския кредит".

Мероприятието се провежда във фоайето на Младежкия дом в гр. Добрич от 9,00 до 17,00 часа, днес и утре. Представяне на продуктите си ще направят Търговски банки с клонове в гр. Добрич.

Експертите от ОССЗ Добрич ще представят мерки от Програмата за развитие на селските райони. На събитието ще присъстват земеделски производители от областта.

На 14-и февруари от 13 ч. пък, в гр. Велико Търново, в голямата зала на Общината, Асоциация на българските села ще проведе семинар-дискусия по наредбите от Програмата за развитие на селските райони. На семинара ще присъстват експерти, които ще отговарят на конкретни въпроси по наредбите, разработването и реализацията на проекти в областтта на земеделието, животновъдството, селскостопанската техника, селския туризъм, инфраструктурата в селата, социалните и културни дейности и др.

За повече информация: 062/604-161; info@selo.bg, www.selo.bg

Коментари
emilski
на 16.06.2010 19:03:13
[:success:][:success:][:success:][:bravo:][:rtfm:][googd2][googd2]
Иванов
на 17.06.2010 09:26:44
Миналата година презентацията в Долна Оряховица беше страхотна, не се съмнявам и за тази година, благодарим за поканата !
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug