Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Сергей Станишев се изненада от броя на продадените руски комбайни у нас

Сергей Станишев се изненада от броя на продадените руски комбайни у нас

По време на Националната изложба на Русия в България, официалната делегация на Премиера Сергей Станишев отдели специално внимание на щанда на фирма “Бултрекс”, вносител на "Ростсельмаш".

Руските комбайни предизвикаха интереса на министър-председателя Сергей Станишев, а така също и на заместник-председателя на правителството на Руската федерация Сергей Собянин по време на Националната изложба на Русия, открита на 8 октомври в София.
 
Компанията “Ростселмаш” беше представена на изложението от изключителния си представител за България – фирма “Бултрекс”. На щанда на фирмата беше показан мощният комбайн ACROS 530, който вече с успех се продава и в България. Г-н Станишев и г-н Собянин отделиха време не само да разгледат щанда, но и да разговарят с г-н Иван Попов, изпълнителен директор на “Бултрекс”.


Държавните мъже останаха впечатлени от факта, че руските комбайни са най-продаваните на българския пазар. През тази година нашите фермери са закупили 80 нови руски комбайни! Този пазарен успех се дължи на факта, че “Ростселмаш” предлага най-доброто съотношение между качество и цена. Например показаният на изложението АCROS е представител на новото поколение високопроизводителни комбайни, отличаващи се с изключителна ефективност. Той отговаря на потребностите на големите зърнопроизводители, обработващи площи с високи добиви, а цената му е без конкуренция на нашия пазар.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug