Серия от презентации за животновъдните ферми подготвят от Агритоп в реални условия на работа

Серия от презентации за животновъдните ферми подготвят от Агритоп в реални условия на работа

 

Фирма АГРИТОП ЕООД, официален представител за България на немската фирма WEIDEMANN организира серия презентации на различни модели колесни челни товарачи, които ще се проведат при реални условия в животновъдни ферми.

 

Компактни и мощни, челните товарачи с марката WEIDEMANN работят в среда, където другите се отказват. Вече повече от 40 години немският производител WEIDEMANN е сред лидерите в производството на колесни челни товарачи и иновативни разработки в света.

 

Конструирани за работа в тесни пространства и изключително маневрени машините осигуряват мощност и подемна сила, които ги правят незаменими във всяка животновъдна ферма и малки, средни и големи стопанства.

 

Демонстрацията ще води експерт от завода-производител, който ще представи основни модели от продуктовата гама на WEIDEMANN, с различна товароподемност и приложение в реални условия с различни работни инструменти.

 

Ще бъдат представени моделът 1240, който се отличава с изключително компактните си размери и завидна мощност. Участниците в демонстрацията ще имат възможност да се запознаят и с телескопичен челен товарач на компанията - модел T4512, който е носител на престижна награда за иновация за повдигаща система в Германия 2011 г.

 

Челните товарачи ще демонстрират своите предимства в ежедневната работа във всяка животновъдна ферма и стопанство: почистване, раздаване на храна, повдигане и транспортиране на различни товари, подготвяне за съхранение и транспортиране на необходими материали във фермата - бали с разнообразни размери и форма, транспортиране на биомаса и т.н.