Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Сертифицираха тракторите ВТЗ по TUV

Сертифицираха тракторите ВТЗ по TUV

Европейската фирма "TUV", занимаваща се със сертифициране, издаде сертификат за качество за трактора ВТЗ 2048 АЕ.
Направените изпитание преди издаването на документа са били относно качеството на отделните технологични характеристики, условия за безопасност, комфорт и др.

Около 60 % от тракторите ВТЗ се пласират на пазарите от Източна Европа. Новият сертификат ще даде възможност на компанията да пробие и на Западно Европейския пазар.

Владимировският тракторен завод има капацитет да изнася около 100 от новите сертифицирани трактори, всеки месец за Западно Европейския пазар.

Коментари
denis
на 19.12.2010 16:55:48
na tova se kazva mashina[:success:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug