Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Сеялка Kinze представи Фермер 2000 край Русе

Сеялка Kinze представи Фермер 2000 край Русе

Фермер 2000 организира демонстрация в землището на с.Мартен, където земеделските производители имаха възможност лично да се убедят във възможностите на висококачествените машини предлагани от компанията на българския пазар. На събитието присъстваха десетки клиенти и приятели, които успяха да видят машините на полето в реални работни условия.

 

Представени бяха тракторите Massey Ferguson от серия 7600 и серия 8600, които се отличават с изключителна здравина и икономичност в своя клас. Акцент на демонстрацията беше американската сеялката за пролетни култури KINZE , лидер на американския пазар. Сеялките се произвеждат с модели от 4 – 36 реда, като тази година на българския пазар ще бъдат представяни с 6, 8 и 12 реда, с различни варианти на транспортна позиция, които я правят изключително лесна и удобна за транспортиране. Независимо от лошите метеорологични и почвени условия, клиентите останаха изключително доволни от работата на 8 редовата сеялка с торовнасяне и изключителна точност на работната дълбочина, равномерното полагане на семената и надеждност на изсяващите и торовнасящите апарати.

 

Представени бяха и почвообработващите машини производство на чешката фирма FARMET - късата дискова брана Farmet Softer 4.5PS с работна ширина от 3м до 11м и предсеитбения култиватор Kompaktomat К500PS с работна ширина от 2.5 м до 15.7 м.

 

Гостите имаха възможност да се запознаят и с автоматизираното и компютърно управление на поливните системи на италианската фирма Idrofoglia.

 

Следващите демонстрации на Фермер 2000 са на 24 април в Плевен и на 26 април в Монтана.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug