Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Сеялка Kinze представи Фермер 2000 край Русе

Сеялка Kinze представи Фермер 2000 край Русе

Фермер 2000 организира демонстрация в землището на с.Мартен, където земеделските производители имаха възможност лично да се убедят във възможностите на висококачествените машини предлагани от компанията на българския пазар. На събитието присъстваха десетки клиенти и приятели, които успяха да видят машините на полето в реални работни условия.

 

Представени бяха тракторите Massey Ferguson от серия 7600 и серия 8600, които се отличават с изключителна здравина и икономичност в своя клас. Акцент на демонстрацията беше американската сеялката за пролетни култури KINZE , лидер на американския пазар. Сеялките се произвеждат с модели от 4 – 36 реда, като тази година на българския пазар ще бъдат представяни с 6, 8 и 12 реда, с различни варианти на транспортна позиция, които я правят изключително лесна и удобна за транспортиране. Независимо от лошите метеорологични и почвени условия, клиентите останаха изключително доволни от работата на 8 редовата сеялка с торовнасяне и изключителна точност на работната дълбочина, равномерното полагане на семената и надеждност на изсяващите и торовнасящите апарати.

 

Представени бяха и почвообработващите машини производство на чешката фирма FARMET - късата дискова брана Farmet Softer 4.5PS с работна ширина от 3м до 11м и предсеитбения култиватор Kompaktomat К500PS с работна ширина от 2.5 м до 15.7 м.

 

Гостите имаха възможност да се запознаят и с автоматизираното и компютърно управление на поливните системи на италианската фирма Idrofoglia.

 

Следващите демонстрации на Фермер 2000 са на 24 април в Плевен и на 26 април в Монтана.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug