Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Сеялките и култиваторите Vaderstad гарантират висока ефективност (ВИДЕО)

Сеялките и култиваторите Vaderstad гарантират висока ефективност (ВИДЕО)

Vaderstad взе мащабно участие в изложението за зърнопроизводство Cereals 2014, което се проведе в Англия. Представяната в България от Тайтън Машинъри шведска марка показа богата гама почвообработваща техника и сеялки за слята повърхност и редови култури.

Акцент беше поставен върху новата сеялка Tempo F 8  с пълно компютърно управление на нормата и типа изсяване. Тази сеялка беше отличена наскоро от авторитетно западно издание като най-прецизната редова сеялка, при която неправилно или двойно поставените семена при скорост до 16 км./ч., са едва под 0,3%.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:
 Vaderstad акцентира и на култиватора Swift 560. “Това е изключително здрав и ефективен култиватор с вибриращи работни органи, който смесва отлично почвата и растителните остатъци след жътва и спомага за изкарването на по-влажните дълбоки слоеве в горната част, което спомага за по-пълноценното развитие на растенията след сеитба. Този култиватор се предлага в работни ширини от 4 до 8,7 метра. Има опция за регулиране на работната дълбочина, както и хидравлично сгъване за транспорт“, каза за Трактор.БГ Майкъл Алсоп, Изпълнителен директор Vaderstad.

Друг акцент на Vaderstad беше сеялката за слята повърхност Rapid A 600 S. „Това е сеялка, която спестява време, гориво и пари. В предната си част има утъпкващ валяк, следван от култивираща секция, която може да бъде екипирана с лек тип или агресивни дискове и работни органи. Прецизното изсяване се гарантира от контролна компютърна секция и налягане от 150 кг. при засяването на семената. Сеитбените дискове поставят семената във влажната част на почвата на растояние 12,5 см, а торта се поставя на 2-3 см.по-дълбоко от семената. В задната част на сеялката е разположен утъпкващ валяк и разрохвачи, които защитават семената при евентуален обилен валеж след сеитба“, обясни Майкъл Алсоп.

Фермерите видяха на изложението и култиваторa Vaderstad Cultus, който има функцията за регулиране дълбочината на обработка. Неговите работни органи тип „Кобра“ упражняват налягане от 450 кг./всеки и са оборудвани с пружинно захващане. Предлагат се с работна ширина от 3 до 5 метра.

Пълна информация за сеялките и почвообработващата техника на  Vaderstad може да получите от официалния вносител за България – фирма Тайтън Машинъри:


02/ 9713525
office@titanmachinery.bg
www.titanmachinery.bg
 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Tрактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug