Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Сеялките Vаderstad Tempo T вече ще се предлагат и с торовнасяне

Сеялките Vаderstad Tempo T вече ще се предлагат и с торовнасяне

През 2012 г. Väderstad стартира  производството на сеялки Tempo T само с изсяващ апарат. Сега обаче шведският производител ще представи обновен модел Tempo T в комбинация с торовнасяне. Сеялката е предназначена за прецизна сеитба на царевица, сорго, соя и слънчоглед.

Tempo T се предлага в 6-редова и 7-редова версия. По-малката сеялка може да сее при междуредово разстояние 60, 65, 70, 75, 76.2, 80 см, а 7-редовата – при 50, 55 и 60 см.

Машината е оборудвана с два средно големи бункера за тор с вместимост 300+300 л. Към бункерите може да се добави допълнително разширение, с което вместимостта може да достигне до 1300 л. Торът се придвижва до почвата под въздушно налягане през торовнасящите ботуши, които са разположени на 5 см. в страни от реда на семената.


Комбинираната сеялка Tempo T e оборудвана с функцията контрол на редовете. Тя позволява едновременно изключване на секциите за семена, тор и микрогранули на всеки ред.

Tempo T може да се оборудва с три електронни опции:

Контролна станция, която се използва при повечето сеялки на Väderstad;

Väderstad E-services (електронни услуги) - контролна система за Tempo и приложение за  iPad, за което е необходима Wi Fi връзка;

ISOBUS терминал -  Gateway, или “черната кутия”, поставена на Tempo машината показва необходимите данни на одобрени от Väderstad виртуални терминали.Комбинираните сеялки Tempo T ще излязат на пазара в начлото на 2014 г.

Повече информация за сеялкитe Vaderstad можете да получите от Тайтън Машинъри България

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug