Силажокомбайнът 7950i е новият флагмен на John Deere с мощност 812 к.с.

Силажокомбайнът 7950i е новият флагмен на John Deere с мощност 812 к.с.

Разширявайки диапазона си при фуражокомбайните от серията 50, John Deere пусна в масово производство самоходния силажокомбайн 7950i.

Предназначена за големи стопанства и предприятия за услуга със земеделска техника, машината е с мощност 812 к.с. Високият производствен капацитет позволява жътвата на до 300 тона царевица за час и запълването на 40 куб. м в ремаркето за по-малко от 2 и половина минути.

John Deere 7950i разполага с по-дълго шаси и по-здраво ProDrive 4x4 задвижване на задната ос. В допълнение е увеличен и капацитетът на повдигане на хедера, като вече има възможност за до 23% по-голяма височина.

John Deere 7950i e снабден с нова мониторингова система, която контролира всяка част и функция на силожокомбайна, както и всяка негова вибрация. Както е известно твърде многото вибрации са индикатор за определен проблем и това веднага се съобщаева на оператора.

Силажокомбайнът може да бъде оборудван с хедер за тревни култури 600C, 12-редов Kemper с работна дължина 9 м за царевица, както и хедер за жътва на тревни култури.

Повече за продуктите на John Deere  в България можете да научите от официалния представител за България Мегатрон ЕАД.