Силен старт на жътвената кампания с комбайн Claas (ВИДЕО)

Силен старт на жътвената кампания с комбайн Claas (ВИДЕО)
Официално откриване на жътвена кампания 2015 се състоя в село Водица, общ. Попово. В стопанството на ЕТ „Иванов Къмпани“ се събраха множество гости, за да отпразнуват 25-годишния юбилей на фирмата и да поставят началото на жътвата в стопанството на Иван Иванов с комбайн CLAAS.
 
Програмата бе изключително богата. Гостите успяха да се насладят на духовия оркестър на гр. Търговище и народна танцова формация към читалище село Водица.
 
 
Румяна Ангелова - председател на Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ), откри официално жътвата. Пред насъбралите се гости тя заяви:  „Добре дошли, приятели. Много съм горда, че днес вие всички сте тук с нас и присъствате на най-важната кампания – на откриването на най-важното нещо в календара на производителя - жътвата.“
 
 
 
По стар български обичай жътвата бе открита от местните хора с ритуално зажънване със сърпове, народни песни и пожелание за берекет. След официалната част в полето влезe комбайн CLAAS LEXION 600, за да ожъне първите класове с ечемик. 
Собственикът на полетата Иван Иванов сподели, че е изключително доволен от дългогодишната си работа с фирма Рапид КБ и целият му стопански двор е оборудван с машини CLAAS. Вече има 5 закупени комбайна CLAAS и за този сезон смята да закупи два от вече утвърдилите се като качество трактори на немския производител.
 
Ето и какво сподели Иван Иванов, управител ЕТ „Иванов Къмпани“, за работата си с Рапид КБ
 
„Много съм доволен. Първо ние със собствениците сме приятели от преди 10-ти ноември, от така наречената демокрация. Машините им са едни от най-качествените, да не кажа направо най-качествените. Много съм доволен от партньорството си с тях, от приятелските ни отношения, бързото реагиране, бързото действие, даже предлагам да се купуват такива комбайни. Комбайните им са на върха“.
 
 
 
Управителите на фирма Рапид КБ Пламен и Георги Богоеви, Николай Цеков – Мениджър продажби във фирмата и Светлин Стойчев –  ръководител на филиала на Рапид КБ в гр. Русе, също уважиха събитието  и споделиха пред Фермер.БГ, че са напълно подготвени за предстоящата жътвена кампания.
 
Страхил Стоянов – търговец в Рапид КБ гр. Русе  бе категоричен пред нас:
 
„Тази година фирма Рапид КБ е подготвена от гледна точка на резервни чати, обслужване на нашите клиенти, бързо реагиране, така че бъдещи и настоящи клиенти ще могат да се възползват от настоящата промоция, която тече в момента - акция TUCANO за налични машини от моделите TUCANO 320, TUCANO 420, TUCANO 430 и TUCANO 440, които са оборудвани с Mercedes двигател.“
 
Фирма Рапид КБ също така предлага на българските фермери и новите комбайни CLAAS LEXION 760, 770 и 780, които са оборудвани с вериги TerraTrac, подходящи за влажни условия и предлагащи минимално утъпкване на почвата.
 
 
За повече подробности относно комбайните и тракторите CLAAS може да се свържете с официалния представител на марката за България фирма Рапид КБ – тел. 02/400-80-10, www.claas.bg.

 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!