Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Силно присъствие на фермери и редица иновации в първите дни на БАТА Агро 2015

Силно присъствие на фермери и редица иновации в първите дни на БАТА Агро 2015

БАТА Агро 2015

Силно присъствие на фермери отчитат изложителите на селскостопанска техника в първите 2 дни на БАТА Агро 2015, което се провежда в Стара Загора. Слънчевото време в първия ден на откриването, както и присъствието на редица официални гости, сред които министър Десислава Танева привллякоха земеделски производители от цяла България.

 

По големия брой присъстващи земеделци и фирми от цяла България, БАТА Агро 2015 - пролет, показа, че определено ще се наложи като българското професионално и най-мащабно изложение за селскостопанска техника.

 

Силният интерес на фермерите към покупка на нова селскостопанска техника е подсилен от предстоящият до дни старт на мярка 4.1  за инвестиции в материални активи в земеделските стопанства по линия на ПРСР 2014-2020. Освен това времето за провеждане на селскостопанското изложение е подходящо за стопаните, които в момента не са ангажирани с важни агротехнически мероприятия на полето.

 

В рамките на изложението са представени редица световни брандове трактори, комбайни и прикачен инвентар, сред които : CASE IH, New Holland, CLAAS, Kubota, Massey Ferguson, Zetor, Vaderstad, Berthoud, Kverneland, Lemken, McCormick, Monosem, SULKY, Manitou, Challenger и много други. Представени са също и руските марки Червьона зирка и Беларус МТЗ. 

 

Някои от иновациите по време на БАТА Агро са : 

- хедер CASE IH 3020 за слети култури със система за обдухване и гъвкава ножова лента

- комбайнът New Holland CR 10.90, Световен рекордьор на Гинес с жътва на 800 тона за 8 часа

- самоходна пръскачка AMAZONE Pantera 4502 H

- сеялка за окопни култури Monosem NG Plus M със иновативната система Monoshox

- навесна торачка SULKY X 40 Econov

- иновативна прецизна селяка Vaderstad Rapid със система за управление чрез iPhone и таблет

- самоходна пръскачка Berthoud Raptor с плаваща кабина и иновационна рама и стабилизиращи щанги

- универсален трактор Zetor Forterra 150 HD

 

По време на БАТА Агро бяха показани и няколко модела селскостопански мини хеликоптери с цена от 60 000 евро. За нуждите на зърнопроизводителите бяха представени и нови камиони - зърновози.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug