Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

SIMBA Great Plains ще бъдат боядисвани в зелено от началото на 2012

SIMBA Great Plains ще бъдат боядисвани в зелено от началото на 2012

 

Всички продукти на английската компания SIMBA Great Plains ще бъдат боядисвани в зелено, вместо традиционния досега жълто-оранжев цвят от началото на 2012.

 

Промяната във външния вид на почвообработващата техника SIMBA Great Plains ще се отнася за всички чужди държави, с изключение на Англия, където ще продължи дистрибуцията на земеделските машини в традиционния им досега цвят.

 

Цялата продуктова гама с машини за земеделието - сеялки, дискови брани, продълбочители, култиватори и др. земеделска техника, произвеждана от SIMBA ще бъдат представени на щанда на Great Plains по време на изложението Агритехника 2011 в Хановер, в палата 12B щанд 04.

 

Основен акцент ще бъде новия култиватор CENTURION, който е изцяло иновационен и е съвместен продукт на новата компания SIMBA Great Plains и почвообработващия агрегат SLD, заяви за Трактор.БГ Саймън Ривъл - експорт мениджър в Симба Грейт Плейнс.

 

Към момента Great Plains произвежда 70 модела сеялки и 20 различни модела култиватори, които са съобразени с всички видове почви.

 

SIMBA Great Plains в зелено

Повече информация за SIMBA Great Plains можете да получите от фирма Варекс ООД - www.varex.tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug