SIMBA Great Plains ще бъдат боядисвани в зелено от началото на 2012

SIMBA Great Plains ще бъдат боядисвани в зелено от началото на 2012

 

Всички продукти на английската компания SIMBA Great Plains ще бъдат боядисвани в зелено, вместо традиционния досега жълто-оранжев цвят от началото на 2012.

 

Промяната във външния вид на почвообработващата техника SIMBA Great Plains ще се отнася за всички чужди държави, с изключение на Англия, където ще продължи дистрибуцията на земеделските машини в традиционния им досега цвят.

 

Цялата продуктова гама с машини за земеделието - сеялки, дискови брани, продълбочители, култиватори и др. земеделска техника, произвеждана от SIMBA ще бъдат представени на щанда на Great Plains по време на изложението Агритехника 2011 в Хановер, в палата 12B щанд 04.

 

Основен акцент ще бъде новия култиватор CENTURION, който е изцяло иновационен и е съвместен продукт на новата компания SIMBA Great Plains и почвообработващия агрегат SLD, заяви за Трактор.БГ Саймън Ривъл - експорт мениджър в Симба Грейт Плейнс.

 

Към момента Great Plains произвежда 70 модела сеялки и 20 различни модела култиватори, които са съобразени с всички видове почви.

 

SIMBA Great Plains в зелено

Повече информация за SIMBA Great Plains можете да получите от фирма Варекс ООД - www.varex.tractor.bg