Simba Great Plains ще представи новия култиватор TL на изложението Agriscot

Simba Great Plains ще представи новия култиватор TL на изложението Agriscot

снимка: © Тайтън Машинъри България

Simba Great Plains ще представи новия си култиватор TL на изложението Agriscot, което ще се проведе на 17 Ноември в Англия.

Simba Great Plains TL е навесен култиватор, предназначен основно за по-леки почви, както и за обработване за почви с кореноплодни растения и зеленчуци.

Култиваторът TL е оборудван с три реда работни органи, които могат да работят достатъчно дълбоко, включително и при големи количества отпадна шума от картофи, например. Извършва чудесна работа по цялостна подготовка на почвата за по-нататъшното й култивиране.

Моделът с работна ширина от 3 м е оборудван с 10 продълбочители, а този с работна ширина от 3,5 м с 12 продълбочители, като разстоянието между продълбочителите и при двата модела е 300мм. Тази част от култиватора е последвана от изравняващи дискове. Задните валяци са с диаметър 540мм. По желание на клиента култиваторът може да бъде оборудван с валяци с диаметър 550мм DD Lites.

Моделът култиватор с работна ширина от 3 м тежи 1,75 т и следва да бъде агрегатиран към трактор с мощност между 120 и 200 к.с., в зависимост от типа на почвата и условията. А моделът е работна ширина от 3,5 м тежи два тона.

Допълнителното оборудване DD Lites покачва теглото на култиваторите на съответно на 2,25 т и 2,6 т и респективно мощността на тракторите следва да варира този път от 140 до 200 к.с.

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!