Simba Great Plains ще представи новия култиватор TL на изложението Agriscot

Simba Great Plains ще представи новия култиватор TL на изложението Agriscot

Simba Great Plains ще представи новия си култиватор TL на изложението Agriscot, което ще се проведе на 17 Ноември в Англия.

Simba Great Plains TL е навесен култиватор, предназначен основно за по-леки почви, както и за обработване за почви с кореноплодни растения и зеленчуци.

Култиваторът TL е оборудван с три реда работни органи, които могат да работят достатъчно дълбоко, включително и при големи количества отпадна шума от картофи, например. Извършва чудесна работа по цялостна подготовка на почвата за по-нататъшното й култивиране.

Моделът с работна ширина от 3 м е оборудван с 10 продълбочители, а този с работна ширина от 3,5 м с 12 продълбочители, като разстоянието между продълбочителите и при двата модела е 300мм. Тази част от култиватора е последвана от изравняващи дискове. Задните валяци са с диаметър 540мм. По желание на клиента култиваторът може да бъде оборудван с валяци с диаметър 550мм DD Lites.

Моделът култиватор с работна ширина от 3 м тежи 1,75 т и следва да бъде агрегатиран към трактор с мощност между 120 и 200 к.с., в зависимост от типа на почвата и условията. А моделът е работна ширина от 3,5 м тежи два тона.

Допълнителното оборудване DD Lites покачва теглото на култиваторите на съответно на 2,25 т и 2,6 т и респективно мощността на тракторите следва да варира този път от 140 до 200 к.с.

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!