Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Simba Great Plains ще пусне 3 и 8 метрови модели на сеялката Centurion

Simba Great Plains ще пусне 3 и 8 метрови модели на сеялката Centurion

новия сеитбен агрегат Simba Great Plains Centuriion

 

 

Simba Great Plains ще пусне 3 и 8 метрови модели на сеитбения агрегат Centurion през 2012 година. Сеялката работи в комбинация с култиватор и е напълно съвместима със системата ISOBUS.

 

Сеитбения агрегат Centurion е продукт на мултимилионен инженерен проект между Great Plains, Канзас - САЩ и заводът на Simba в Англия.

 

Основен акцент при тази нова серия сеитбени агрегати Centurion е да са максимално лесни за експлоатация и поддръжка. Налягането след изсяващите дискове може да се контролира от 40 до 210 кг., благодарение на хидравлични цилиндри. Обемът на бункера за зърно е 4100 литра.

 

Сеитбената норма може да се регулира между 0,5 и 500 кг. / хектар за сеитба на зърнени култури, масолдайна рапица и бобови култури.

 

Метричните колелца са изработени от анти-корозионна пластмаса, така че да могат да работят дълготрайно с торовнасяне по време на сеитбата.

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug