Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

SIMBA пуска на пазара нов модел култиватор

SIMBA пуска на пазара нов модел култиватор

www.tractor.bg

Английската фирма SIMBA, лидер в производството на почвообработваща техника, пуска на пазара нов модел култиватор. Новият Simba SL е съчетание между произвежданите досега от фирмата модели Solo и X-Press, които спечелиха редица награди по време на селскостопански изложения през последната година.

Новият култиватор ще се предлага в различни варианти и комбинации на работните органи - дискове, зъбни остриета, утъпкващи валяци, в зависимост от типа на почвата и количеството на растителните остатъци на нея. SIMBA SL ще е с работна ширина: 4, 5, 6 и 7 метра. Агрегатирането е за трактори с мощност над 200 к.с. Моделите ще се предлагат и с бункер за торовнасяне.

За първи път новата машина ще бъде представена официално на Селскостопанското изложение Lamma 2008, което ще се проведе в английското градче Newark, недалеч от Нотингам. изложението ще бъде от 16 до 17-и Януари. По време на събитието ще бъдат раздадени награди за иновации в селскостопанската техника, награди за екологично съобразено земеделие и животновъдство, награди за нов продукт и др.

В България, машините на SIMBA се внасят от Варекс Груп.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug