Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Снимка на трактори Massey Ferguson в България спечели в международен конкурс на AGCO

Снимка на трактори Massey Ferguson в България спечели в международен конкурс на AGCO

Снимка на трактори Massey Ferguson, правена в България от Трактор.БГ спечели в международен конкурс на AGCO за календар на 2013-а година.

 

Тракторите от снимката са собственост на Земеделска кооперация Черно Море - Балчик, а самата снимка е направена през месец Август, в рамките на Дните на Massey Ferguson, организирани от официалния вносител на марката за България - Фермер 2000.

 

В конкурса участваха снимки на автори от целия свят, като най-добрите 12 фотографии са включени в календар на AGCO за следващата година.

 

AGCO е световен лидер в произодството и дистрибуцията на земеделска техника, като притежава марките Massey Ferguson, FENDT, Challenger, Valtra, Laverda и др.

 

MF - AGCO

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug