Софтуерът за земеделие 365 Farmnet ще направи премиера на БАТА Агро Пролет

Софтуерът за земеделие 365 Farmnet ще направи премиера на БАТА Агро Пролет
Управлението на земеделските стопанства вече ще бъде още по-ефективно с немския софтуер 365 Farmnet. 365 Farmnet дава възможност за управление на цялото земеделско стопанство само с един софтуер, съвместим с много марки производители, като Claas, Amazone, Muller Elektronik, Rauch и др. и вече се предлага на пазара за прецизно земеделие в България от Универсал НВГ. 

”365 Farmnet е софтуер, който се занимава с управлението на земеделските стопанства – а именно обобщава абсолютно всички модули в едно стопанство в един софтуер. Основното, с което се характеризира 365 Farmnet – това е, че първоначално той е безплатен софтуер за управление на селското стопанство, като след това клиентът може да закупуванови модули, които да тества в 30-дневен пробен период абсолютно безплатно и да прецени кои от тях биха му вършили работа за съответното стопанство. След източане на пробния период клиентът сам може да прецени дали софтуерът му върши работа и може да премине към неговото закупуване“, обясни пред Трактор.БГ Венцислав Георгиев, Мениджър Продажби в Универсал НВГ.  

 
365 Farmnet е уеб-базирано приложение, при което не се изисква  инсталиране. Единствено е необходимо наличието на достъп до интернет, без значение дали е от лаптоп, смартфон или таблет. 
 
Приложенията на 365 Farmnet APP позволяват работата в стопанството да се организира в движение, а достъпът до профила може да бъде използван от служители на различни работни нива във фермата, като някои от тях могат само се информират, а други да внасят корекции, например въвеждане на нова задача в работния календар.
 
GPS проследяването на машините дава възможност за наблюдение на работния процес в реално време.

 
Възможните допълнителни приложения, които могат да се използват с 365 Farmnet са свързани с професионални съвети за семена, торове и др., анализ на складови наличности, включително доставки и продажби, помощ за правилната настройка на пръскачката,  дистанционно наблюдение на вашите машини в реално време, възможност за бърза и опростена комуникация с персонала и други.

 
Немският софтуер 365 Farmnet ще направи официалната си премиера на пролетното издание на изложението БАТА АГРО 2016 от 8 до 12 март в Стара Загора, като всички земеделци, които проявяват интерес, могат да получат повече информация на щанд е17, където екипът на Универсал НВГ ще направи индивидуален профил с базовия модел на управление. 
 
Допълнителна информация за земеделския софтуер 365 Farmnet можете да получите от официалния представител на марката за България –Универсал-НВГ на тел: 0887227460

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!