Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Спадат продажбите на трактори в САЩ, продадените комбайни са с 30% повече

Спадат продажбите на трактори в САЩ, продадените комбайни са с 30% повече

Прадажбите на трактори в САЩ бележат спад от 24.3% през септември в сравнение със същия месец на миналата година, съобщава американското списание AgriMarketing.

През 2009 год. са продадени общо 123,847 трактора, а за сравнение прададените през миналата година само до септември са 158,708.

За месеца тракторите с предаване 4x2 (под 40 к.с.) бележат спад с 20%, докато по-мощните (40-100 к.с.) спадат с 27%. Продадените трактори над 100 к.с. пък са с 37% по-малко. Спад има и в продажбите на трактори 4x4 – 2,6%.

Продажбите на комбайни в САЩ през септември също отчитат спад – с 8,5% в сравнение със същия месец на миналата година. Общо продадените комбайни до момента обаче са 6,122, което е увеличение от 30%, спрямо същия период на 2008 год.

© 2009 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug