Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Специални цени на земеделска техника за пролетната сеитбена кампания пуска Оптиком

Специални цени на земеделска техника за пролетната сеитбена кампания пуска Оптиком

сеялка Monosem на трактор Landini

За качествено и прецизно земеделие, земеделските производители вече не е нужно да отделят часове наред за да разгледат рекламните оферти на пазара.


Информацията е може би най-ценният ресурс за земеделските производители, а когато е навременна и важна гарантира добри резултати. Ето защо „Оптиком“, съобразявайки се със сезона, подготви интересни промоции за своите настоящи и бъдещи клиенти с цел оптимално да извършат пролетните селскостопански операции. 


Качеството в засяването на пролетниците има едно име – Monosem. Сеялките за широкоредова сеитба са практични, удобни и незаменими, още повече когато идват с промоциите на „Оптиком“. Сега всеки закупил моделите Monosem NC и  Monosem NG Plus 4PRO получава подарък компютър CS 3000. Промоционалните оферти са с валидност от 1 февруари 2011 г. до изчерпване на количествата. Класическата сеялка за пунктирна сеитба Monosem NC допринася за сигурност и прецизност при умерени финансови инвестиции.  Моделът Monosem NG Plus 4 PRO  е оборудван с двойнодисков ботуш, странични опорни колела за уплътняване на браздата и регулиране дълбочината в точката на засяване и диск от неръждаема стомана за претъпкване на семената към дъното на браздата.


За пролетното подхранване „Оптиком“ предлага 3% отстъпка и подарък кит за калибриране при покупка на торачки SULKY X36 - капацитет 3000 л, обхват от 24 до 36 м и SULKY DPX PRIMA – капацитет 2100 л, обхват от 9 до 24 м.


Полските дейности са още по-приятни, когато на помощ идват навесните култиватори  ZAMIDIS ZEUS BE 19 - сега с отстъпка за всички модели от 5%. Култиваторът за слята обработка  работи със скорост до 27 км/ч, с което се постига висока производителност, нисък разход на гориво при превъзходна обработка на почвата. 


Отново с 5% отстъпка са и  култиваторите за слята повърхност КПСП-4 и КПС-8. И двата модела са снабдени с приспособление за оборудване със зъбни или иглени брани. Осигуряват качествено разрохкване на предварително изораната почва на зададена дълбочина от 5-12 см. с едновременно унищожаване на плевелите.


Към земеделските операции като правило има различни изисквания и те се изпълняват при ежедневно променящи се климатични и почвени условия и най-често традиционните почвообработващи машини са най-доброто решение. Наистина най-доброто решение, особено ако е придружено с 10% отстъпка от цената за налични модели култиватори Great Plains с работна ширина 7 и 8,5 метра, считано от началото на февруари 2011 г. Great Plains имат репутацията, че извършват превъзходна обработка с минимални разходи.

 

За повече информация: Оптиком ООД, гр. Стара Загора

тел. 042/60 01 56; opticom@otpicom-bg.com

www.opticom-bg.com

 

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug