Специални цени на земеделска техника за пролетната сеитбена кампания пуска Оптиком

Специални цени на земеделска техника за пролетната сеитбена кампания пуска Оптиком

За качествено и прецизно земеделие, земеделските производители вече не е нужно да отделят часове наред за да разгледат рекламните оферти на пазара.


Информацията е може би най-ценният ресурс за земеделските производители, а когато е навременна и важна гарантира добри резултати. Ето защо „Оптиком“, съобразявайки се със сезона, подготви интересни промоции за своите настоящи и бъдещи клиенти с цел оптимално да извършат пролетните селскостопански операции. 


Качеството в засяването на пролетниците има едно име – Monosem. Сеялките за широкоредова сеитба са практични, удобни и незаменими, още повече когато идват с промоциите на „Оптиком“. Сега всеки закупил моделите Monosem NC и  Monosem NG Plus 4PRO получава подарък компютър CS 3000. Промоционалните оферти са с валидност от 1 февруари 2011 г. до изчерпване на количествата. Класическата сеялка за пунктирна сеитба Monosem NC допринася за сигурност и прецизност при умерени финансови инвестиции.  Моделът Monosem NG Plus 4 PRO  е оборудван с двойнодисков ботуш, странични опорни колела за уплътняване на браздата и регулиране дълбочината в точката на засяване и диск от неръждаема стомана за претъпкване на семената към дъното на браздата.


За пролетното подхранване „Оптиком“ предлага 3% отстъпка и подарък кит за калибриране при покупка на торачки SULKY X36 - капацитет 3000 л, обхват от 24 до 36 м и SULKY DPX PRIMA – капацитет 2100 л, обхват от 9 до 24 м.


Полските дейности са още по-приятни, когато на помощ идват навесните култиватори  ZAMIDIS ZEUS BE 19 - сега с отстъпка за всички модели от 5%. Култиваторът за слята обработка  работи със скорост до 27 км/ч, с което се постига висока производителност, нисък разход на гориво при превъзходна обработка на почвата. 


Отново с 5% отстъпка са и  култиваторите за слята повърхност КПСП-4 и КПС-8. И двата модела са снабдени с приспособление за оборудване със зъбни или иглени брани. Осигуряват качествено разрохкване на предварително изораната почва на зададена дълбочина от 5-12 см. с едновременно унищожаване на плевелите.


Към земеделските операции като правило има различни изисквания и те се изпълняват при ежедневно променящи се климатични и почвени условия и най-често традиционните почвообработващи машини са най-доброто решение. Наистина най-доброто решение, особено ако е придружено с 10% отстъпка от цената за налични модели култиватори Great Plains с работна ширина 7 и 8,5 метра, считано от началото на февруари 2011 г. Great Plains имат репутацията, че извършват превъзходна обработка с минимални разходи.

 

За повече информация: Оптиком ООД, гр. Стара Загора

тел. 042/60 01 56; [email protected]

www.opticom-bg.com

 

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!