Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Стартира конкурсът Млад механизатор

Стартира конкурсът Млад механизатор

снимка: www.tractor.bg

Днес в град Левски официално започна конкурсът "Млад механизатор". Той е под патронажа на Министерството на земеделието и храните и фирма "Бултрекс" ЕООД. В 14:30 часа - беше представена презентация на машини, предлагани от фирма „Бултрекс”. Конкурса за випускниците на специализираните училища за механизация в селското стопанство започна в 15 ч., като те трябваше писмено да отговарят на въпроси в областта на земеделската техника.

Акцентът на мероприятието се поставя върху възможността младите кадри да се запознаят в реални условия с модерните машини, навлизащи масово в селското ни стопанство.

Утре - 15.11.2008, Трактор.БГ ще публикува видео материали и снимки от демонстрацията на машини и от награждаването в конкурса.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug