Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Стойчеви 57-62 организира полева демонстрация в с. Тихомирово, общ. Раднево

Стойчеви 57-62 организира полева демонстрация в с. Тихомирово, общ. Раднево

Фирма Стойчеви 57-62 ООД организира полева демонстрация на селскостопанска техника  в землището на с. Тихомирово, общ. Раднево.

Във връзка с предстоящата сеитбена кампания и предхождащата я предсеитбена подготовка на почвата, екипът на Стойчеви 57-62 кани земеделски производители от южна България на полева презентация, на която ще бъде представена богата гама селскостопанска техника - тракторите Zetor, Чехия и McCormick, Италия, както и прикачен инвентар на Great Plains, САЩ и Unia Group, Полша.

Демонстрацията ще се проведе на 25.06.2013 г. (вторник) от 11:00 ч. в землището на с. Тихомирово, общ. Раднево (южно от пътя от с. Тихомирово към с. Свободен).

За допълнителна информация:
0882-402 234; 0882-528 424
www.stoychevi.com

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug