Sulky Burel представя новите сеялки XEOS

Sulky Burel представя новите сеялки XEOS

Sulky Burel представя ново попълнение към своите сеялки. Френският производител пуска на пазара новите пневматични редосеялки Xeos. Новите модели от Sulky са Xeos MD, Xeos HD и Xeos Pro.

Xeos MD е подходяща за агрегатиране към трактори от средния клас и по-малки стопанства. Докато Xeos HD е оборудвана с по-голям бункер за зърно и може да обслужва по-големи площи. Производителността при Xeos HD е подобрена благодарение на увеличения капацитет на бункера за зърно.

Друга отличителна характеристика на сеялките Xeos е тяхната компактност, която улеснява маневрирането. Оборудвани с активна брана Cultiline, те не изискват прекалената мощност и натоварване. Калибрирането е изключително лесно благодарение на регулируемата система ADS. Тя осигурява стандартна точност и лесно настройка на работната ширина. Капацитетът на бункера за зърно при Xeos MD и Xeos HD варира от 1000 до 1800 л.

Сеялката Xeos Pro пък гарантира прецизност при всякакви условия. Капацитетът на бункера за зърно тук е над 1800 л. А работната ширина е 3,5 м и 4,0 м. За да бъде удобството пълно, управлението е подсигурено с стандартно оборудвана Pilot конзола в кабината.

 

За повече информация: Оптиком ООД, гр. Стара Загора

тел. 042/60 01 56; [email protected]

www.opticom-bg.com

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!