Sulky представи нов модел активна брана с валяк

Sulky представи нов модел активна брана с валяк

Френската компания SULKY, производител на на селскостопанска техника, представи нов модел активна брана с валяк. Това е новата Sulky Cultiline HR.14. Машината е проектирана за интензивно и тежко натоварване. Работните органи са изработени от двойно закалена, неръждаема стомана и имат 3 години гаранция.

 

Тази активна брана има разположени 4 роторни органа на линеен метър, което разпределя работното усилие и не се изисква прекалена мощност и натоварване на трактора. Тракторът работи при по-висока скорост, а същевременно, по-близко разположените ротори, осигуряват отлично миксиране на почвата.

 

Sulky Cultiline HR.14 може да бъде агрегатирана и към предна навесна система. Възможност са и страничните хидравлични маркери. Опционално могат да бъдат добавени и метални пружини за изкореняване на плевели. Машината може да бъде екипирана и с non-stop система за защита на роторите от камъни, там където почвите са каменисти и това се налага.

 

В случаите, когато се използва сеялка от серията SULKY Solo, то новата активна брана може да бъде агрегатира в комплектация със сеялката, чрез 2-тонна хидравлична двураменна система.

 

Валяците, които могат да се агрегатират към активната брана са с диаметър 46, 50, 55 и 60 см., съответно за леки и тежки почви.

 

Повече за новата активна брана SULKY, официален вносител за България, фирма Оптиком, Стара Загора - 042/ 600156
[email protected]