Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Sulky представи нов модел активна брана с валяк

Sulky представи нов модел активна брана с валяк

активна брана SULKY HR.14

Френската компания SULKY, производител на на селскостопанска техника, представи нов модел активна брана с валяк. Това е новата Sulky Cultiline HR.14. Машината е проектирана за интензивно и тежко натоварване. Работните органи са изработени от двойно закалена, неръждаема стомана и имат 3 години гаранция.

 

Тази активна брана има разположени 4 роторни органа на линеен метър, което разпределя работното усилие и не се изисква прекалена мощност и натоварване на трактора. Тракторът работи при по-висока скорост, а същевременно, по-близко разположените ротори, осигуряват отлично миксиране на почвата.

 

Sulky Cultiline HR.14 може да бъде агрегатирана и към предна навесна система. Възможност са и страничните хидравлични маркери. Опционално могат да бъдат добавени и метални пружини за изкореняване на плевели. Машината може да бъде екипирана и с non-stop система за защита на роторите от камъни, там където почвите са каменисти и това се налага.

 

В случаите, когато се използва сеялка от серията SULKY Solo, то новата активна брана може да бъде агрегатира в комплектация със сеялката, чрез 2-тонна хидравлична двураменна система.

 

Валяците, които могат да се агрегатират към активната брана са с диаметър 46, 50, 55 и 60 см., съответно за леки и тежки почви.

 

Повече за новата активна брана SULKY, официален вносител за България, фирма Оптиком, Стара Загора - 042/ 600156
opticom@opticom-bg.com

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug