Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

SULKY пусна на пазара торачката DPX 28, която разхвърля урея до 24 метра

SULKY пусна на пазара торачката DPX 28, която разхвърля урея до 24 метра

торачка SULKY DPX

Един от световните лидери в производството на земеделска техника, френския производител SULKY пусна на пазара нов модел тороразпръскваща машина. Това е SULKY DPX 28 е с обем на бункера 1500 и 2100 литра. Подобрените технически параметри на машината дават възможност тя да разхвърля дори урея на работна ширина до 24 метра. Това е най-доброто постижение при малките тороразпръскващи машини. Трактор.БГ ви припомня, че при по-големите серии SULKY предлага тороразпръскване до 44 метра.

 

Ширината на тороразпръскване се задава лесно и бързо, посредством известната в цяла Европа система DPX. Тя позволява безстепенно регулиране на работната ширина, без да е нужно да се сменят разхвърлящите лопатки или дисковете.  Патентованите лопатки осигуряват разпръскване на тора в няколко слоя, които се препокриват, което гарантира абсолютно равномерно и точно торене дори при наличие на вятър. 

 

Всички основни компоненти на торачките SULKY DPX- разхвърлящите дискове, лопатките и свързващите ги болтове, както и основата на бункера и защитната плоча са изработени от неръждаема стомана за да са устойчиви на агресивните химикали. Задвижващият редуктор е херметически затворен и има дългогодишен живот.

 

За да се постигнат най-добри резултати при торене, от SULKY са приложили стандартно към всички торачки от новата серия тестове за калибриране на торовата норма. Начинът на калибриране е достатъчно лесен и изисква минимален разход на тор.

 

 

Основни характеристики:

- работят при 540 об.мин, като серийно имат ограничител на оборотите

- хидравлично регулиране на пропускащите клапи

- двойно отварящо се сито в бункера

- норма за разпръскване : от 300 грама до 100 кг/декар при 8 км/час на 24 м

- индикатор за точно хоризонтиране на машината

 

ОПЦИИ: - електронно управление от кабината - VISION DPB с възможност за свързване с TRIMBLE, TRIBORD система за екологично разпръскване покрай водоизточници, GPS сензор за скорост, сгъваем капак, колела за лесно преместване при съхранение, кит за калибриране, включващ гранулометър и вани за отчитане.

Повече за новите торачки SULKY - Оптиком ООД - Стара Загора

042/ 60 01 56
opticom@opticom-bg.com
www.opticom-bg.com

 

© 2010 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug