SULKY пусна на пазара торачката DPX 28, която разхвърля урея до 24 метра

SULKY пусна на пазара торачката DPX 28, която разхвърля урея до 24 метра

Един от световните лидери в производството на земеделска техника, френския производител SULKY пусна на пазара нов модел тороразпръскваща машина. Това е SULKY DPX 28 е с обем на бункера 1500 и 2100 литра. Подобрените технически параметри на машината дават възможност тя да разхвърля дори урея на работна ширина до 24 метра. Това е най-доброто постижение при малките тороразпръскващи машини. Трактор.БГ ви припомня, че при по-големите серии SULKY предлага тороразпръскване до 44 метра.

 

Ширината на тороразпръскване се задава лесно и бързо, посредством известната в цяла Европа система DPX. Тя позволява безстепенно регулиране на работната ширина, без да е нужно да се сменят разхвърлящите лопатки или дисковете.  Патентованите лопатки осигуряват разпръскване на тора в няколко слоя, които се препокриват, което гарантира абсолютно равномерно и точно торене дори при наличие на вятър. 

 

Всички основни компоненти на торачките SULKY DPX- разхвърлящите дискове, лопатките и свързващите ги болтове, както и основата на бункера и защитната плоча са изработени от неръждаема стомана за да са устойчиви на агресивните химикали. Задвижващият редуктор е херметически затворен и има дългогодишен живот.

 

За да се постигнат най-добри резултати при торене, от SULKY са приложили стандартно към всички торачки от новата серия тестове за калибриране на торовата норма. Начинът на калибриране е достатъчно лесен и изисква минимален разход на тор.

 

 

Основни характеристики:

- работят при 540 об.мин, като серийно имат ограничител на оборотите

- хидравлично регулиране на пропускащите клапи

- двойно отварящо се сито в бункера

- норма за разпръскване : от 300 грама до 100 кг/декар при 8 км/час на 24 м

- индикатор за точно хоризонтиране на машината

 

ОПЦИИ: - електронно управление от кабината - VISION DPB с възможност за свързване с TRIMBLE, TRIBORD система за екологично разпръскване покрай водоизточници, GPS сензор за скорост, сгъваем капак, колела за лесно преместване при съхранение, кит за калибриране, включващ гранулометър и вани за отчитане.

Повече за новите торачки SULKY - Оптиком ООД - Стара Загора

042/ 60 01 56
[email protected]
www.opticom-bg.com

 

© 2010 tractor.bg