Световният лидер Kubota прие в семейството си Great Plains Manufacturing

Световният лидер Kubota прие в семейството си Great Plains Manufacturing
След като светоявния лидер Kubota купи производителя на почвообработваща техника - Kverneland, японската корпорация продължава експанзията си на световния пазар на земеделска техника. Наскоро Kubota обяви своето официалното съгласие да придобие и американския производител на земеделска техника - Great Plains Manufacturing. Това обединение разширява досегашното дългогодишно партньорство между Kubota и Land Pride и включва всички пет девизии, които предлагат от Great Plains. 
 
Даи Ванатабе, президент и главен изпълнителен директор на Kverneland Group, е убеден, че придобиването на Great Plains Manufacturing ще допринесе до положителното взаимодействие в продуктивността на Kubota. Това партньорство значително ще засили съвместна позиция, като глобален доставчик на иновативни, интелигентни и ефективни системи за селското стопанство. Вантабе сподели, че според него, присъединяване на Great Plains Manufacturing към семейството на Kubota, е една чудесна възможност за по-нататъшно укрепване на продуктовата линия на фирмата, но също така ще доведе до положително развитие на развойната дейност и разработването на нови машини. 
 
"Нашата задача в момента е да се възползваме максимално от това партньорство и да изложим всички ползи, които предстоят пред нашите клиенти и дистрибутори", заключи Даи Ватанабе.
 
© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!