Тайтън Машинъри България АД организира полеви демонстрации на най-новите технологии в земеделието

Тайтън Машинъри България АД организира полеви демонстрации на най-новите технологии в земеделието

Тайтън Машинъри България АД ще проведе през месец април полеви демонстрации в няколко града, съобщиха за Фермер.БГ организаторите. Първата демонстрация ще се проведе на 16-ти април, вторник в гр. Добрич полето на „Победа” ЗК, изход гр. Добрич посока с. Победа.  

 

Останалите полеви презентации на техника ще се проведат между 18 и 30 април:

 

18-ти Стара Загора Агро Бизнес Център „Тайтън Машинъри България” АД.

19-ти Плевен полето на „Агротрейд Комерс” ООД, между с. Подем и с. Комарево.
23-ти Русе полето на ЗКПУ „Родна земя”, изход гр. Русе посока гр. Варна.
25-ти Бургас землището на Институт по земеделие гр. Карнобат поле 1.
30-ти Монтана полето на фирма „Гала М”, с. Трифоново, посока гр. Монтана – гр. Враца.

 

Началният час на демонстрациите е 11:00 ч.

По време на демонстрациите земеделците ще имат възможност да видят:

Новата сеялка Optima TF maxi - Висока производителност и прецизност при отглеждането на редови култури. С работния си захват 12 м / от 8 до 16 реда /, междуредово разстояние 70,75,80 см и вместимост на бункера за торове 4 000 l, сеялката предлага уникална производителност. До 1000 декара на ден могат да бъдат засети, в резултат на което значително се намаляват експлотационните разходите на трактора. Сеялката е оборудвана с E-drive. С Е-drive, всяка изсяваща секция се задвижва индивидуално чрез електрически мотор.

Сеялка Vaderstad Tempo – Поставя нов стандарт в сеитбата на окопни култури при висока скорост. С Tempo засяването може да бъде извършено с висока скорост, като това не влияе на прецизността и точността. Резултатът е уникална комбинация от равномерни посеви и изключителен капацитет.

Новите серии комбайни и трактори Case - Case IH предлага широка гама от роторни зърнокомбайни с цел да задоволи нуждите на различни по големина земеделски стопанства. Работната линия на комбайните Axial Flow е съставена само от няколко задвижващи компонента за намаляване броя на износващите части и значително удължаване на интервалите за обслужване и сервизиране. Комбайните на Case IH са лидери в индустрията и притежават най-голяма отчистваща площ, най-иновативни системи за задвижване и най-богат избор на житни хедери и адаптери за царевица.

Трактор Magnum 340 - Новата серия трактори CASE IH Magnum са съоръжени с новата технология Efficient Power, която осигурява още по-висока мощност и производителност и в същото време предоставя още повече удобства за оператора и изключително икономична работа, като разхода на гориво е намален с 10 %. За да отговорят на Tier4 A стандартите през 2011 г. новите трактори Magnum използват технологията Селективна каталитична редукция (SCR) за максимално добро представяне при възможно най-ниски текущи разходи.

Трактор Farmall 95 A - С новите шест модела с мощности от 65 до 113 к.с. Farmall А серията, Case IH предлага по-голяма гъвкавост и по-богат избор в този мощностен диапазон.Тракторите от серията Farmall A се отличават като икономични и ефективни трактори, с мощни и гъвкави двигатели, компактна форма и отлична маневреност. В сърцено на Farmall серия А са модерни, три и четири цилиндрови FPT двигатели с турбокомпресор, оборудвани със система за рециркулация на отработените газове, отговарящи на настоящите стандарти за вредни емисии. Здрави и компактни, техните характеристики включват бързо покачване на въртящия момент, което означава по-малко смени на предавките, по-висока ефективност, плюс нисък разход на гориво. Просторни кабини с удобен и лесен достъп, предлагат изключителен комфорт за оператора чрез групиране на важни уреди за управление в дясната част на кабината.

Системи за прецизно земеделие - Тайтън Машинъри България АД е представител на навигационното оборудване с марка AFS специално разработено за машините CASE, както и на оборудване с марка Trimble подходящо за машини всякакъв вид машини. Тези технологии позволяват на фермерите да намалят своите оперативни разходи като същевременно подобряват продуктивността на машината било то трактор или комбайн. Използването на навигационно оборудване дава възможност на операторите да работят по-дълго време фокусирайки се повече върху прикачният инвентар. Клиента може да избира между три вида сигнал с различна корекция а именно Egnos с точност 20см., OmniStar с точност 10-12см и разбира се RTK с точност до 2.5 см. Важното тук е че колкото е по-точен сигналът толкова по-бързо се изпращам инвестицията.

Всеки сключил сделка по време на демонстрациите ще има възможност да спечели участие в Nybble day, организиран от Vaderstad в Швеция.

Nybble day - Шведския лидер в производството на прикачен инвентар Vaderstad организира всяка година Nybble day. Фермерите се запознават с всеки един процес от проектирането до транспортирането на машините. По време на Nybble day, се провеждат полеви демонстрации и тестове в каменна кариера, по този начин Vaderstad изпитват здравината и издръжливостта на машините. Организират се различни интересни игри в специализиран център на Vaderstad. Последния ден от Nybble програмата е в Стокхолм. Той включва: разходка с лодка, туристическа обиколка с гид и традиционни шведски ястия, които ще ви потопят изцяло в местната атмосфера.

 

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!