Тайтън Машинъри България откри нова съвременна база в София

Тайтън Машинъри България откри нова съвременна база в София
Българското представителство на водещия американски дилър на аграрна и строителна техника Тайтън Машинъри България ЕАД откри новия си търговско-сервизен център в София. Модерната база се намира на бул. Ботевградско шосе 455.
 
По повод на откриването й, събитието посетиха над 200 партньори, земеделски производители, вносители на техника, както и гости от чужбина. 
 
 
Центърът е разположен на хубаво местоположение, на 3000 кв. м, от които 1400 кв. м застроена площ с офиси, сервизни помещения и шоурум, с обособена част за продажба на резервни части. В центъра са обединени и двете направления на фирмата – земеделска и строителна техника, които до този момент се намираха на различни локации. 
 
 
Филип Цветков, мениджър на Тайтън Машинъри за България каза:
 
„За мен е удоволствие да ви приветствам с добре дошли в новия ни комплекс. Нашата идея с него беше да можем да отговорим в пълна степен на очакванията и изискванията на клиентите си в региона с една нова и съвременна сграда“. 
 
Благодарение на новата локация и обединението на двата досегашни офиса, Тайтън Машинъри може да отговори на всяка нужда на своите настоящи и бъдещи клиенти. 
 
 „С едно посещение на бул. Ботевградско шосе 455 клиентите ще могат да получат пълно обслужване. Центърът отговаря на всички съвременни стандарти и на световните производители, с които си партнираме. Центърът е част от нашата дългосрочна стратегия. До момента София беше регион, в който нямахме подобен център, така че сега може да се каже, че наваксахме в крак с времето“, допълни още Филип Цветков.
 
 
Тайтън Машинъри България е един от лидерите на пазара на земеделска техника. Специалистите са категорични, че продължат да предлагат обслужване от най-високо ниво на своите клиенти, както при продажбата на техника, така и при следпродажбеното обслужване.  
 
Това е седмият търговско-сервизен център на Тайтън Машинъри в страната. Освен в София, компанията има представителства в Бургас, Добрич, Русе, Плевен, Стара Загора, Монтана.
 
 
Повече информация можете да получите от Тайтън Машинъри България на *4040 и на www.titanmachinery.bg
 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар