Тайтън Машинъри България ще проведе полева демонстрация край Вълчедръм

Тайтън Машинъри България ще проведе полева демонстрация край  Вълчедръм

 

Фирма „Тайтън Машинъри България" АД организира полева демонстрация в землището на село Мокреш, общ. Вълчедръм, утре, 10-ти октомври.



Демонстрацията ще се състои в землището на  фирма „Теди" ЕООД (на 5 км от Вълчедръм, посока гр. Лом), която е домакин на събитието. Началото ще бъде поставено в 10:00 часа.



Ще бъдат представени богата гама от трактори Case IH и прикачен инвентар с марките Vaderstad, Salford, Kverneland.

 

На демонстрацията фермерите ще могат в детайли да се запознаят с техническите характеристики и предимствата на тракторите Case IH. Ще видят отблизо работата и възможностите на гумено-верижния трактор Case Quadtrac 600, с мощност 670 к.с. Ще бъде представен също тракторът от серията Magnum 340, с мощнодст 389 к.с. и технология на двигателя Power Management. Тракторът Puma 210 също ще излезе на полето. Със своята мощност от 244 к.с., той е предназначен да покрие нуждите на средните и големи стопанства. В действие ще бъдат показани и два трактора от серията Маxxum.

 

На вниманието на земеделските производители ще бъде представена и широка гама прикачен инвентар за подготовка на почвата и сеитба. Kултиваторът Top Down 600, както и сеялката 400S на Vaderstad ще излязат на полето. От продуктите на канадския производител Salford ще бъде демонстриран култиваторът CST 9707.  Присъстващите ще се запознаят и с възможностите на прикачната техника на Kverneland - 4-корпусен плуг и 4-метровата сеялка Mdrill.

 

покана Титан