Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Тайтън Машинъри България ще проведе полева демонстрация край Вълчедръм

Тайтън Машинъри България ще проведе полева демонстрация край  Вълчедръм

 

Фирма „Тайтън Машинъри България" АД организира полева демонстрация в землището на село Мокреш, общ. Вълчедръм, утре, 10-ти октомври.Демонстрацията ще се състои в землището на  фирма „Теди" ЕООД (на 5 км от Вълчедръм, посока гр. Лом), която е домакин на събитието. Началото ще бъде поставено в 10:00 часа.Ще бъдат представени богата гама от трактори Case IH и прикачен инвентар с марките Vaderstad, Salford, Kverneland.

 

На демонстрацията фермерите ще могат в детайли да се запознаят с техническите характеристики и предимствата на тракторите Case IH. Ще видят отблизо работата и възможностите на гумено-верижния трактор Case Quadtrac 600, с мощност 670 к.с. Ще бъде представен също тракторът от серията Magnum 340, с мощнодст 389 к.с. и технология на двигателя Power Management. Тракторът Puma 210 също ще излезе на полето. Със своята мощност от 244 к.с., той е предназначен да покрие нуждите на средните и големи стопанства. В действие ще бъдат показани и два трактора от серията Маxxum.

 

На вниманието на земеделските производители ще бъде представена и широка гама прикачен инвентар за подготовка на почвата и сеитба. Kултиваторът Top Down 600, както и сеялката 400S на Vaderstad ще излязат на полето. От продуктите на канадския производител Salford ще бъде демонстриран култиваторът CST 9707.  Присъстващите ще се запознаят и с възможностите на прикачната техника на Kverneland - 4-корпусен плуг и 4-метровата сеялка Mdrill.

 

покана Титан

Коментари
Димитър В.
на 25.12.2009 17:14:55
много кофти за колегите с пръскачките, дано са имали застраховка
Panev
на 26.12.2009 13:22:07
полиетиленът за производство на резервоарите на пръскачките е лесно запалим и гори много яростно
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug